Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
ATLANTSKA PLOVIDBA D.D./REDOVNA ATPL-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 140.111 10,04 Osnovni račun
2. ATLANTSKA PLOVIDBA D.D. 132.070 9,46 Osnovni račun
3. CROATIA OSIGURANJE D.D. 68.681 4,92 Osnovni račun
4. CROATIA OSIGURANJE D.D. – ŽIVOTNO OSIGURANJE 68.680 4,92 Osnovni račun
5. USKOKOVIĆ ŽELIMIR 58.701 4,21 Osnovni račun
6. JERKOVIĆ ANTE 54.868 3,93 Osnovni račun
7. VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO 50.000 3,58 Osnovni račun
8. LONZA VLAHO 48.842 3,50 Osnovni račun
9. ŠMOK DAMIR 29.965 2,15 Osnovni račun
10. PBZ D.D. 29.864 2,14 Skrb. račun
Ukupno: 48,86
ja i par prijatelja smo skupili par miliona kuna medjusobom i cekamo na 500.. trebati ce se jako istovariti fondovi da probiju 500, jedino sto ce morati skupiti puno kesa da dobiju dionice natrag..
e kolega, baš ste me nasmijali iako je situacija ozbiljna ! [lol]
[/quote]
au contraire prijatelju…….situacija je krajnje neozbiljna……..
btw. neki k se počeo dešavati u turskoj, cijene čelika su lagano zaokrenule prema gore
imam ATPL
ja i par prijatelja smo skupili par miliona kuna medjusobom i cekamo na 500.. trebati ce se jako istovariti fondovi da probiju 500, jedino sto ce morati skupiti puno kesa da dobiju dionice natrag..
Magarac na prvome mjestu uvijek.
S obzirom na to da barataš stoticama kao lav usred Afrike, pitao bi otkuda ti toliki kapital?
Može PM
S obzirom na to da barataš stoticama kao lav usred Afrike, pitao bi otkuda ti toliki kapital?
Može PM
[/quote]
ja udajom, a prijatelji radom..
ne može PM
Može PM
[/quote]
Kolega imate dvojnike koji vam prkosi na forumu ili ?
Ovo mi smrdi na ulazak nekog novog igrača, vjerojatno oni novi strani fondovi……ovo
nije stil naših starih igrača..
imas svako tromjesecje ulazak najmanje 500-1000 novih igraca,ako ovako nastavi imat ce za 2-3 godine dionicara ko HT.a sto se tice stranih fondova,to su vjerojatno oni sto su popusili u USA pa se sad prebacuju na ova sigurnija trzista poput naseg [wink]
samo vi čekajte na 500, ja vam želim sreću, samo niste rekli 500 kn, ili 500 eura? 🙂
Imam ATPL, ALI se niti u najgorim noćnim morama ne nadam kupovati je na 500 kn, ali ako do toga dođe bit ću spreman.
Samo iz izvješća koje je upravo ugledalo svijetlo dana, vidljivo je da je zarada po dionici 515 kn, i nešto lipa, pa mi nije jasno ko normalan ne bi kupovao na 500 kuna, kad bi to bilo moguće.
Pozdrav,
Kolega, i ja bi prodao na 1050, da sam očekivao danas kupovinu na 870, samo bi za određenu količinu koju bi prodao za 1050, kupio cca 20 % više dionica za iste novce, takva je burza, mjesto velikih mogućnosti. Nadam se da se slažeš sa mnom.
Pozdrav,