Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Zagreb tiho zaplovio , u skladu sa situacijom – na Dan mrtvih.Svejedno , neka nam ga.
Za Svetog Nikolu kapetan će donijeti djeci poklone kući.
Vozni red:
JIANGSU 02/11/2008
BANJARMASIN 09/11/2008
SUEZ 28/11/2008
PLOČE 01/12/2008
Skoro sam zaboravio – za Svetog Nikolu (najkasnije) će zaploviti na prvo putovanje i Miho Pracat.
Nikad bolji izvještaj u nikad lošijem trenutku…
Tu no llores mi querida…
evo vam pravog razloga za veselje, imate i zašto..što jest jest, da li će tako biti i u slijedećem razdoblju to je već drugi par rukava
Neto dobit je ipak nešto manja od mojih predviđanja, ali su zaračunali "junačku amortizaciju", pa kad se glede iz tog kuta ne možemo biti nezadovoljni. Bit će nešto i za dividendu, sjetit će se oni nas malih dioničara, radi sebe naravno, jer Uprava i tu ima lavovski dio kolačaaa. [thumbsup]
evo vam pravog razloga za veselje, imate i zašto..što jest jest, da li će tako biti i u slijedećem razdoblju to je već drugi par rukava
Neto dobit je ipak nešto manja od mojih predviđanja, ali su zaračunali "junačku amortizaciju", pa kad se glede iz tog kuta ne možemo biti nezadovoljni. Bit će nešto i za dividendu, sjetit će se oni nas malih dioničara, radi sebe naravno, jer Uprava i tu ima lavovski dio kolačaaa. [thumbsup]
[/quote]
Dobit po dionici 515,64kn,koliki je sad P/E
ameri u nježnom minusu.
ali, dobro veli početnik-5, 4 godine at least mirovanja i kibernacije, nemargina i negledanja burze nam slijedi. inače, tko se ulovi tradinga, svu lovu koju je nakupusario u 4 godine će ostaviti internisti ili (ne)urologu.
[/quote]
nemoj gledat samo neto dobit jer ona obuhvaća i ostale aktivnosti (pored redovnih tj.vozarina)
EBIT 2007. 663 ml EBIT 2008. 825 ml za 3Q
EBITDA 2007.762 ml EBITDA 2008. 929 ml = up cca 22% za 3Q
Nikad bolji izvještaj u nikad lošijem trenutku…
Tu no llores mi querida…
Nije loš trenutak , nego su loši , agresivni manipulatori cijenom , koji su sada u još jačem napadu na cijenu. Pa mogli su se danas i prije FI , iskrcat iz dionice , i to npr. na 890 , ali nasrću baš sada , da male ulagače prođe prvo oduševljenje odličnim izvješčem , tj. da im daju na znanje da su oni ti koji će odlučiti što će biti pozitivna vijest za rast , ili bar prestanak ovog nerazumnog ATPL holokausta.
Sve skupa , jedna velika sramota. Imam nadu da ću jedno jutro čuti vijesti o uhićenjima na burzi i u fondovima.
[/quote]
Pazi samo da Mustaca ne nazovu i pitaju kako se isplacuje dividenda…
Kolege čestitam vam na odličnom izvješću.
Šteta da ovako dobra izvješća dolaze u ovoj svjetskoj krizi jer bi većina nas sa svojim dionicama kako mi je prijatelj Asko napisao bili bi pravi mali bogataši [thumbsup]
zanimljivo … 1.395.520 dionica trenutno vrijedi cca. 217 miliona dolara ili oko 1.200.000.000 kn a dobit iznosi 719.585.000 kn i samo poduzeće ima više love na računu nego što vrijedi trenutno na burzi…poduzeće sa 20 brodova vrijedi 217 milja dolara !!!
znam da ovo nema veze sa tržištem ali ipak je dobro imati na umu ako se misli prodavati na ovoj cijeni..