ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 00:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Gubitak hotela i avioprijevoza??
Tako sam procitao, molim ispravak.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Samo da prijavim kupnju 100kom.x865

pozdrav!

Prijaviti ću i ja dokup od 20kom na 851 kn…. nije za usporedbu ali ….
[/quote]

Prijatelju svatko prema svojim mogućnostima tvojih 20 kao mojih 100.

Pozdrav svima koji su mislili da će svjet stati i da brodovi više ploviti neće!!

I sad me nazovite drukerom!

pozdrav!

ps lik na avataru ti je imenom i prezimenom broker durk miller
[/quote]

nije ti to Njemac sa Frankfurtske burze to je Conan…to šta liči njemu…:)

p.s.razmišljao sam ja danas da kupim 50 kom ali ipak nisam imao muda…

na 4300 sve prodajem...

di si to pročitao? U Areni ili ovdje:

U promatranom razdoblju značajniji događaji bili su: prodaja brodova "Sveti Vlaho" od 39.443 DWT, "Mljet" od 29,700 DWT i "Jadran" od 70,947 DWT, te kupnja broda "Pelješac" od 71,229 DWT i preuzimanje novogradnje "Zagreb" od 80,300 DWT; Atlantska plovdiba d.d. otkupom svih udjela Strabaga u Grand hotelu Imperial d.o.o., povećala je svoj udjel za dodatnih 13,56%, što sad ukupno čini 81,51% vlasničkog udjela, a dokapitalizacijom Hotela Lapad d.d. Dubrovnik povećala je svoj udjel u temeljnom kapitalu sa 56,22% na 78,88%; ugovorena izgradnja četiri broda tipa panamax (svaki 80.300 DWT) u brodogradilištu JES u Kini i jednog broda tipa capesize (181,000 DWT) u brodogradilištu STX Južna Koreja, dionica našeg Društa proglašena je "Zlatnom dionicom godine" u sektoru koji je obuhvaćao pomorstvo, promet, veze i građevinarstvo

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Samo da prijavim kupnju 100kom.x865

pozdrav!

Prijaviti ću i ja dokup od 20kom na 851 kn…. nije za usporedbu ali ….
[/quote]

Prijatelju svatko prema svojim mogućnostima tvojih 20 kao mojih 100.

Pozdrav svima koji su mislili da će svjet stati i da brodovi više ploviti neće!!

I sad me nazovite drukerom!

pozdrav!

ps lik na avataru ti je imenom i prezimenom broker durk miller
[/quote]

nije ti to Njemac sa Frankfurtske burze to je Conan…to šta liči njemu…:)

p.s.razmišljao sam ja danas da kupim 50 kom ali ipak nisam imao muda…
[/quote]

Frende i moja muda nekad bila mlohava očvrsneš s vremenom !!! [smiley]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Izašlo vam izvješće

Nemojte samo izvješća jer mi je muka kad izlaze…

Febo, ne zahe…znas da rijetko grijesim..

ovdje

Ukupan prihod je za 597,9 mil. kuna ili 60% veći u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. 21,8% ukupnog prihoda čini prodaja brodova. Pomorstvo sudjeluje u ukupnom prihodu sa 77%, a u dobiti 100%.

dakle ostalo je loss???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ukoliko cijena padne opet padne na 650… atlanska bi mogla kupiti sama sebe od ovogodišnje dobiti (procjena 900 milijuna)…ali nažalost (sreću po atlansku) ta dobit će se upotrijebiti za preživljavanje "7 gladnih godina" nadam se da će ih biti najviše 4 (2 godine niskih vozarina+2dvije godine za oporavak dobiti i poslovanja)…vidimo se krajem 2012 ili početkom 2013 na novom ath… a dotad se bojim da će biti još loših vijesti… [cry]

ovdje

Ukupan prihod je za 597,9 mil. kuna ili 60% veći u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. 21,8% ukupnog prihoda čini prodaja brodova. Pomorstvo sudjeluje u ukupnom prihodu sa 77%, a u dobiti 100%.

dakle ostalo je loss???

točno ali to nije ništa novo
bolje im je da uzgajaju uljanu repu kao nus djelatnost [lol] (šala )

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ovdje

dakle ostalo je loss???

A sto te to cudi? Skupo gorivo preko ljeta, Jerkovic je najavio da ce biti sretni ako se izvuku tu sa nulom.

Sto se taj dobitak ili gubitak ne moze vidjeti iz manjinskih interesa?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Zagreb tiho zaplovio , u skladu sa situacijom – na Dan mrtvih.Svejedno , neka nam ga.
Za Svetog Nikolu kapetan će donijeti djeci poklone kući.

Vozni red:

JIANGSU 02/11/2008
BANJARMASIN 09/11/2008
SUEZ 28/11/2008
PLOČE 01/12/2008

Ukoliko cijena padne opet padne na 650… atlanska bi mogla kupiti sama sebe od ovogodišnje dobiti (procjena 900 milijuna)…ali nažalost (sreću po atlansku) ta dobit će se upotrijebiti za preživljavanje "7 gladnih godina" nadam se da će ih biti najviše 4 (2 godine niskih vozarina+2dvije godine za oporavak dobiti i poslovanja)…vidimo se krajem 2012 ili početkom 2013 na novom ath… a dotad se bojim da će biti još loših vijesti… [cry]
[/quote]
meni je i 2000-2500 dovoljno.. ATH je samo za najstrpljivije..

voit Ime munaa, Alien

jesam li dobro izračunao moguću dividendu od 120 kn po dionici čak ako u 4 kvartalu dobit bude 0 ? …naravno pod pretpostavkom da se isplati 50% operativne dobiti…znam da će se postaviti pitanje isplate dividende zbog recesije i bla,bla …ali mislim da će trebati stimulirati i male strpljive ulagače a osim toga do odluke bi se i stanje sa vozarinama moglo popraviti…
nadam se samo da ovako dobro izvješće neće oboriti cijenu dionice kako je to običaj na ZSE …

New Report

Close