znam da je glupo pitanje ali molim da mi odgovorite. Cape index, Panamax index i Supramax index su zapravo nosivosti broda ili? hvala
ja ne znam ni kakvi su to indexi pa sam svejedno ovdje digao 30% [lol]
znam da je glupo pitanje ali molim da mi odgovorite. Cape index, Panamax index i Supramax index su zapravo nosivosti broda ili? hvala
http://en.wikipedia.org/wiki/Panamax
Evo ti pa čitaj
nemoj čitat nego kupi… sutra je kasno.. dok ti čitaš boycie gricka.. evo ja ti jeftino dam samo da prodam..
zadnji put neki su me napali kad sam pisao da će ATPL s 1000 na 800 pa onda na 700, zato ću sada napisati u rukavicama: nema potrebe da se gurate na kupnji iznad 800 kn. [wink]
nemoj čitat nego kupi… sutra je kasno.. dok ti čitaš boycie gricka.. evo ja ti jeftino dam samo da prodam..
vec sam prije kupio za 800.
zadnji put neki su me napali kad sam pisao da će ATPL s 1000 na 800 pa onda na 700, zato ću sada napisati u rukavicama: nema potrebe da se gurate na kupnji iznad 800 kn. [wink]
a ti ono, kao, imaš staklenu kuglu?
slažem se, vraćamo se na mjesto zločina od prije 2 tjedna
Pa sad mi nije jasno. Pa jel vrijedi dionica ATPL 850KN ili ne??? Da li će joj, proda li se 12 dionica na 520KN, to dati neku posebnu snagu ili kvalitetu. EEee onda će biti ok… Sve smo odradili pa možemo onda prema FA vrijednosti!!! ma bez veze…. i da, imam ATPL i ponosan sam na to.. ćao
Bdi UP 13 pkt – 06.11
BDI Baltic Exchange Dry Index 839 UP 13
BCI Baltic Exchange Capesize Index 1162 DOWN 23
BPI Baltic Exchange Panamax Index 831 UP 59
BSI Baltic Exchange Supramax Index 521 UP 9
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 299 DOWN 3