I IGH je u korelaciji s BDI.
ne nego je cijela burza u korekciji a ATPl ili ako ti je lakše kuda AP tuda i ostali….grafovi ne lažu…
Opet se ovi sa skrivenima na 32 i 51 komad preskaču za lipu i igraju igrice…
HANFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tu igricu već duže pratim …jučer su se isto igrali na IGH …..
I IGH je u korelaciji s BDI.
je baš, bdi se svakodnevno strmoglavljuje a igh oscilira na tjednoj razini…
inače, mislim da bdi jedini prati neko globalno stanje i raspoloženje
na svu sreću atlanska se odvojila, bar na neko vrijeme, od bdi-a
je baš, bdi se svakodnevno strmoglavljuje a igh oscilira na tjednoj razini…
inače, mislim da bdi jedini prati neko globalno stanje i raspoloženje
na svu sreću atlanska se odvojila, bar na neko vrijeme, od bdi-a
[/quote]
mislim da i IGh prati trend AP ali sa nešto nižim padom . Činjenica je da zajedno padaju i zajedno se diže ….jedan više drugi manje…
Dali tko zna kada će Devetomjesečno izvješće 3Q. ATPL ?
1. Rezultati poslovanja Atlantske plovidbe d.d. dostavljaju se Financijskoj agenciji u slijedećim rokovima:
– za razdoblje I-III obrazac TSI-POD do 20. travnja;
– za razdoblje I-VI obrazac TSI-POD do 20. srpnja;
– za razdoblje I-IX obrazac TSI-POD do 20. listopada i
– za razdoblje I-XII obrazac GFI-POD do 31. ožujka.
2. Konsolidirani rezultate poslovanja Grupe Atlantska plovidba dostavljaju se Zagrebačkoj burzi u pravilu par dana prije isteka zakonskog roka i to:
– za razdoblje I-III obrazac TFI-POD do 15. svibnja;
– za razdoblje I-VI obrazac TFI-POD do 15. kolovoza:
– za razdoblje I-IX obrazac TFI-POD do 15. studenoga i
– za razdoblje I-XII obrazac TFI-POD do 31. ožujka
nije baš najranije ali volim ovu stranicu
nije baš najranije ali volim ovu stranicu
Da za tu stranicu znam, ali ona objavi promijenu BDI indexa negdje oko 15 sati, a znam da postoje stranice koje to objave i ranije, samo nikako da ih pronađem.
Mislim da je na ZSE nastao problem, a vrijeme će pokazati da li sam u pravu, a to je da su i mali ulagači donekle ispekli zanat i počeli su ulagat kad i krupne ribe a to je zna se kad se gaće tresu. I sad je problem kako ih natjerat u stampedo i prodaju. Daljnim ispumpavanjem to ne ide, jer izgubit se više nema šta i sad treba nać novu odgovarujuću taktiku. Jedan dio malih je nestao, izgubilo se povjerenje u ZSE i sigurno se neće vraćati jer više nemaju čim. Ja ostajem taman ovo palo na kunu i sve propalo, u što ne vjerujem mada je moguće. Uložio sam dosta u Atlansku jer sam mislio i na dividendu ako je bude da malo amortiziramo gubitak. Test razuma i pohlepe imam na 1900 i to me drži da vidim reakciju tj. da li sam naučio lekciju, jer u plusu sam bio 22k kuna i to mi nije bilo dosta.
http://shipping.capitallink.com/baltic_exchange/stock_chart.html
niti 2003 nije BDI bio tako nisko….nadam se da će zaokret krnuti brzo…