Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
@Šef
e moj šefe nikad šef od tebe…pa zadnje sto si postao samo crne vjesti….
i eto te na ATPL…opet crno….kaj tebe muci…daj se ispovjedi…ali ne tu..odi na općenito..
ovaj tvoj post izgleda otprilike ovak
Dvadesetak dionica u obustavama trgovanja zbog naglog rasta jednak je broju dionica koje su zadnja dva trgovinska dana padale, prije svih Atlantska plovidba koja je uspjela skočiti gotovo sto kuna, 13,86% prije blokade, da bi nakon izlaska iz obustave trgovanja rast smanjen na otprilike 9%.
………
e sad… da sam ja ti ovak bi i ostavio….no nisam pa nastavljam
………
12.00 Još je samo 6 dionica u blokadi zbog rasta, a osim usporavanja rasta ni promet više nije toliko velik. Većina najtrgovanjih dionica smanjilo je rast za nekoliko postotaka, na primjer Atlantska plovidba čiji je rast trenutno na 6,8%, upola manje nego što je bio prije blokade, HT je trenutno na 223 kune, a INA na 2.120 kuna.
……..
i na kraju izvor :
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,10,28,zse_dan,138835.jl
.-……….
bus nas sutra izvjestio o lijepim vjestima sa zagrebačke burze???????
[wink]
Ode BDI ispod 1000 Vaš link
Nije mi drago zbog grčkih i ostalih brodara, ali mnogi će propasti i otvoriti prostor za našu dragu Atlantsku.
[/quote]
Zna li netko kad je BDI zadnji put bio iznad 1000, čini mi se 1999 ili 2001. U svakom slučaju ovo izgleda kao elementarna nepogoda, nadajmo se da je prolaznog karaktera.
Zna li netko kad je BDI zadnji put bio iznad 1000, čini mi se 1999 ili 2001. U svakom slučaju ovo izgleda kao elementarna nepogoda, nadajmo se da je prolaznog karaktera.
Mislio si ispod.
U zadnjih 15 godina dvaput.
1998./99.
2001./02.
Oba puta se zadržao tamo relativno kratko , a i na nivou od 9xx , ne manje.