ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego, nekako mi previsoko ova ATPL s obzirom na propast svijeta?

Hell is Empty and all the Devils are Here

novi sam u atlantskoj (po ovim najnižim cijenama) pa me zanima isplaćuju li kakvu dividendu??

Čuj ak si tolko ljen takve informacije sam pronać onda se bolje ovog ostavi ili nemoj niš
pisat na forumu da nam ne dižeš tlak dodatno….
[/quote]
hahhahahaha
ovo me razveselilo…..covjek pikne ATPL i vec nema volje potraziti najbitnije o ATPL….heheheh
da
da
to je stanje nazalost bilo pretezno na dionickom trzistu u zadnjih godinu dana i sad smo tu di jesmo…
guske u magli
[/quote]

Nemam ATPL pa ni ne znam kolka im dividenda, inaće bi odgovorio čovjeku..

Ne razumijem problem vas mudrijaša ovdje, umjesto da trošite vrijeme na mudrovanje, mogli ste mu jednostano napisat brojkom kolika je dividenda.. ili je neko ljubomoran šta je neki novi neznalica piknuo ATPL puno niže od vas pametnjakovića ili smo jako sitne duše.. [proud]

mislim da je ovo (trenutno) dno i da ide odbijanac lagani …

od 5.studenog 2008. više ništa neće biti isto … ulazim do kraja u Atlansku, sretno nam svima bilo [thumbsup]

Nadam se da ću uskoro ovaj post citirat svim nevjernicima [wink]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

Vidim da nitko ne komentira, pa moram onda ja staviti link na jednu potencijalno dobru vijest za ATPL i ostale brodare:

Kina će ulaže 300 milijardi dolara u željezničku mrežu

Vaš link

novi sam u atlantskoj (po ovim najnižim cijenama) pa me zanima isplaćuju li kakvu dividendu??

Možda ti pomogne da kupiš još nešto:
http://www.mojedionice.com/fund/IzvDioniceDividenda.aspx?idDrz=1

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

mislim da je ovo (trenutno) dno i da ide odbijanac lagani …

od 5.studenog 2008. više ništa neće biti isto … ulazim do kraja u Atlansku, sretno nam svima bilo [thumbsup]

Nadam se da ću uskoro ovaj post citirat svim nevjernicima [wink]

odbijanac od 1000 kn pa nadolje, prema gore ne još
nekužim zašto zavaravate prvenstveno sebe a onda i druge i navlačite na jako jako tanak led?!?
dno će bit kad se sve stvari iskristaliziraju i kad izvješća o receciji više nebudu pozitivna

Čuj ak si tolko ljen takve informacije sam pronać onda se bolje ovog ostavi ili nemoj niš
[/quote]
hahhahahaha
ovo me razveselilo…..covjek pikne ATPL i vec nema volje potraziti najbitnije o ATPL….heheheh
da
da
to je stanje nazalost bilo pretezno na dionickom trzistu u zadnjih godinu dana i sad smo tu di jesmo…
guske u magli
[/quote]

Ne razumijem problem vas mudrijaša ovdje, umjesto da trošite vrijeme na mudrovanje, mogli ste mu jednostano napisat brojkom kolika je dividenda.. ili je neko ljubomoran šta je neki novi neznalica piknuo ATPL puno niže od vas pametnjakovića ili smo jako sitne duše.. [proud]
[/quote]

Jelda a teško je pročitat neki godišnji izvještaj, hoću reć teško je kliknut mišem a valjda
još teže pročitat ……tak ak smo mi mudrijaši onda ste vi ljenčine pa ti se možda posreći al
nemoj tu tlačit neke koji si daju nekakvog truda…..

Mr,

Vidim da nitko ne komentira, pa moram onda ja staviti link na jednu potencijalno dobru vijest za ATPL i ostale brodare:

Vaš link

Dobro se odrazila u Pre-Market-u:

Frontline Ltd.Pre-Market: 25.78 -0.85 (-3.19%)
DryShips Inc. Pre-Market: 16.02 -0.87 (-5.15%)
Diana Shipping Inc.Pre-Market: 14.50 -0.30 (-2.03%)

potop atpl na 500 kn

ZSE uživo: Atlantska plovidba produbila minus Crobexa
Dopunjeno 27.10 13:34!

Po izlasku brodarskih dionica iz negativnih blokada, Crobex je kliznuo više od sedam posto, na 2038,95 bodova. Redovan promet dionicama popeo se na 32,5 milijuna kuna, a u društvu milijunaša našlo se deset članova. [cry] [bye] [bye] [bye] [bye]

[cry] Dok ne sruše Atlansku dovoljno da bude zanimljiva velikim igračima nema oporavka. [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Mr,

Vaš link

Dobro se odrazila u Pre-Market-u:

Frontline Ltd.Pre-Market: 25.78 -0.85 (-3.19%)
DryShips Inc. Pre-Market: 16.02 -0.87 (-5.15%)
Diana Shipping Inc.Pre-Market: 14.50 -0.30 (-2.03%)

potop atpl na 500 kn
[/quote]

Šta bi to trebalo značiti, pa atlanska je pala 15-16% danas… odnosno 57% u dva tjedna…
Futuresi su krenuli sa -3% a sad su -0,50%… Ameri u srijedu smanjuju ključne kamatne stope za 0,50 ili 0,75%…
Atlanska će možda doći na 500… ali sad sigurno ne… Znam da bi ti htio jeftino kupiti… ali strpi se malo… možda ćeš kupovati po 1.000 i biti sretan što si jeftino kupio…
U [proud]

[/quote]
hahhahahaha
da
da
guske u magli
[/quote]

[/quote]

Jelda a teško je pročitat neki godišnji izvještaj, hoću reć teško je kliknut mišem a valjda
još teže pročitat ……tak ak smo mi mudrijaši onda ste vi ljenčine pa ti se možda posreći al
nemoj tu tlačit neke koji si daju nekakvog truda…..
[/quote]

Haha.. vidiš kako si malen.. opet mudruješ i ne daješ odgovor..eto prije se ipak javio neko ok koji dao link na dividende.. pojelo ti živce to što ti nisi piknuo ATPL na 6XX ko hrva nego se bakčiš sa gubitkom od koliko.. 60-70%? Očito ti nije pomoglo iščtavanje godišnjeg izvještaja..

[cry] Dok ne sruše Atlansku dovoljno da bude zanimljiva velikim igračima nema oporavka. [bye]

Dok ne prodje kriza koja jos nije ni pocela kak spada nema oporavka.

New Report

Close