ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dionica vrijedi onoliko …………. a ne onoliko koliko dionica vrijedi.

Ovo bi dotuklo i Sokrata.

što više ATPL ima brodova to će pritisak na prodaju biti veći jer će netko već izračunati da će gubitak biti veći zbog pada BDI …nažalost ali je tako…

Prije dva tjedna ja i Zgubidan smo se šalili da ćemo AP doćekati na 500kn ….mislim da to više nije šala već realnost…

Frende pitam se dal se postavit uopce na 500 kn ,stvarno me strah,izduvao sam svu zaradu nebi volio jos i svoju lovu.Zbog ove me vec srce opako boli.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Dionica vrijedi onoliko …………. a ne onoliko koliko dionica vrijedi.

Ovo bi dotuklo i Sokrata.
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [thumbsup]

I'LL BE BACK

cijena scrapa E-40 za studeni pala ispod 100€/T FCO kupac, govorim u europskim okvirima (ITA,BIH,SLO,NJE, AUT) ali indikativno je što će se dešavati do kraja godine…….ništa….

dakle europske čeličane i željezare su u outu, kinezi su poptuno blokirali proizvodnju, svijet je na kočnici…..ali ovako ne može dugo ili bolje rečeno predugo

do sada su sve krize prošle, proći će i ova, nedajte se!

danas objavljeno…..

Atlantska plovidba upozorava na pad dobiti

Menadžment drugog najvećeg pomorskog prijevoznika tereta u Hrvatskoj objavio je kako očekuje veće smanjenje dobiti od planiranog zbog loše globalne ekonomske situacije

Menadžment Atlantske plovidbe, drugog najvećeg pomorskog prijevoznika tereta u Hrvatskoj, objavio je kako očekuje veće smanjenje dobiti od planiranog zbog loše globalne ekonomske situacije. Kao najveći razlog navodi se pad vozarina uslijed smanjenja potražnje za robama u zemljama Dalekog Istoka, posebice Kine, koja je njihov najvažniji klijent, prenose analitičari RBA.

Iako dio brodova Atlantske plovidbe ima od ranije dugoročno ugovorene cijene prijevoza koji ističu 2010. i 2011., više od polovice brodova u njihovoj floti posluje prema kratkoročnim ugovorima koji se sklapaju prema trenutačnim cijenama vozarina koje su u padu. Menadžment očekuje jačanje potražnje i povećanje vozarina čim se ekonomska situacija popravi i krediti postanu dostupniji.
Bankamagazin

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

što više ATPL ima brodova to će pritisak na prodaju biti veći jer će netko već izračunati da će gubitak biti veći zbog pada BDI …nažalost ali je tako…

Prije dva tjedna ja i Zgubidan smo se šalili da ćemo AP doćekati na 500kn ….mislim da to više nije šala već realnost…

Frende pitam se dal se postavit uopce na 500 kn ,stvarno me strah,izduvao sam svu zaradu nebi volio jos i svoju lovu.Zbog ove me vec srce opako boli.
[/quote]

svaka čast za trenutak iskrenosti [thumbsup]

samo što nije...

…Nema šta…dečki se svojski trude unijeti što više panike.

ja bum se ubiljezil za 50 komada na 500 ako do toga dojde..

nije mi neka najdraza dionica ali na 500 je cijena i vise nego atraktivna..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

…Nema šta…dečki se svojski trude unijeti što više panike.

Ako misliš na naše kolege forumaše onda se i ja pitam kakve koristi imaju od toga…danas siju paniku oni da bi mogli jeftino kupiti..sutra če netko drugi i tako svi skupa gubimo..samo naši brokeri imaju čistu dobit na provizijama…izgleda da se ovdje sve svodi po onoj"nek susjedu crkne krava"..ali kad dođe do toga zaraza se širi i ode i tvoja krava…sretno svima.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Bumo uskoro mjenjali 1 dionicu Atlanske za 1 dionicu Pounja trikotaže..

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

danas objavljeno…..

Atlantska plovidba upozorava na pad dobiti

Menadžment drugog najvećeg pomorskog prijevoznika tereta u Hrvatskoj objavio je kako očekuje veće smanjenje dobiti od planiranog zbog loše globalne ekonomske situacije

Menadžment Atlantske plovidbe, drugog najvećeg pomorskog prijevoznika tereta u Hrvatskoj, objavio je kako očekuje veće smanjenje dobiti od planiranog zbog loše globalne ekonomske situacije. Kao najveći razlog navodi se pad vozarina uslijed smanjenja potražnje za robama u zemljama Dalekog Istoka, posebice Kine, koja je njihov najvažniji klijent, prenose analitičari RBA.

Iako dio brodova Atlantske plovidbe ima od ranije dugoročno ugovorene cijene prijevoza koji ističu 2010. i 2011., više od polovice brodova u njihovoj floti posluje prema kratkoročnim ugovorima koji se sklapaju prema trenutačnim cijenama vozarina koje su u padu. Menadžment očekuje jačanje potražnje i povećanje vozarina čim se ekonomska situacija popravi i krediti postanu dostupniji.
Bankamagazin

staro tjedan dana.

I'LL BE BACK

Znam ali sada je to objavio i renomirani časopis a prije tjedan dana je bilo objavljeno u žutom tisku.
Nisi mi morao za to keca zabiberit. [yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close