Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Malo OT: Razmišljao sam da Poslovnom predložim uvođenje pretplate na pisanje na forumu, 200, 300, 400kn godišnje po nicku, pa nek daju u dobrotvorne svrhe, da izbjegnemo, pisanja tipa, kolko ide gore, nesuvisla pisanja i tako.
Pozdrav svima.
kolega uvijek možete višak sredstava darovat…
RUŠE PA GRADE POČELA OBNOVA HOTELA U VLASNIŠTVU
’ATLANTSKE PLOVIDBE’ I INGRA-e
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071019/dubrovnik02.asp
[smiley9][smiley9][smiley9]
Ma za ovaj brod 5000, u vrh glave, rekla bi moja baba.
Morao bih precizno izračunati koliko ulja troši i koji je motor. Nisam ni gledao.
Ali zapamtite jedno, ako je brod u charteru kod charter kompanije, u ovom slučaju kod Naviosa, oni plaćaju sve, osim plaća posade, održavanja broda i ulja. Gorivo plaća CHARTER.
Hahaha!koji kralj!
drago mi je da su neki potvrdili moju prije neprovjerenu informaciju o upošljavanju broda za 107000usd, a ne kao neki koji su to olako odbacili. naime, m/b peljesac (panamax star preko 20 god) ugovoren je za zaista nevjerojatnih 105000usd dnevno, a izgleda da će takvih ugovora biti još. brod oluja (handymax) koji je netko spominjao, putovanje koje završava za par dana vozila je za 58000usd, a sljedeće putovanje (prijevoz nickel ore iz surigao-filipini za kinu) ugovara se za još veću vozarinu. ove informacije su provjerene u komercijalnom odjelu AP, a vjerojatno će se to vrlo skoro obznanit.