ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nekako imam osjećaj da bismo do kraja tjedna mogli vidjeti atpl u top 10 kojeg mirovinca.

Ovi novinari su užas. Tko ih plaća?

Koji problem imaju ovi iz uprave Atlantske? Kad su imali sjajno poslovanje morao si čupati riječi iz njih, a intervjue se čitalo u lokalnim novinama tipa Dubrovački list. A sada kada stvari ne stoje bajno, rakokodakali se o krizi gdje god stignu. Ne kužim…..
[/quote]

…Misliš da je slučajno??? [cool]

nekako imam osjećaj da bismo do kraja tjedna mogli vidjeti atpl u top 10 kojeg mirovinca.

u 20 minuta 3,2 mil prometa????’ tko je tu lud da tako ruši cijenu??? kome još uvijek gori?

"Glupi" Lonza se istreso po 2400. Ma da, trebalo mu za kuću, znam…

Tobogan

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

cijena se dirigirano održava da ne ode u blokadu……igleda da nas čeka nas potop dionice cijeli tjedan, dnevno po -8 % / -9% , što će na kraju izaći debelo ispod 1 000,00 kn. sve u svemu smiješno….ali kaj je tu je

3000 komada za 42 minute. Zanimljivo…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

krenule loše vijesti iz apsolutno svih medija …kaj se čudite.
šutit i trpit kao i do sada i čekat bolje dane

Good artists copy. Great artists steal.

u 20 minuta 3,2 mil prometa????’ tko je tu lud da tako ruši cijenu??? kome još uvijek gori?
[/quote]

Počelo je s laganim optimizmom u nadi i očekivanju da će se veći igrači uključiti u kupovinu, a dogodilo se upravo suprotno…, čisto ispipavanje bila paničara da se vidi dokle su spremni rasprodavati…
Uopće ne vidim razlog da se mirovinci odmah uključe u kupnju – prije bi bilo očekivano da se uključe na prodaji kako bi dolili ulje na vatricu i onda kupovali još jeftinije…, naravno pod izlikom da se moraju brinuti za svoje "umirovljenike"… koji bi jednog dana "ko živ, ko mrtav" mogli živjeti životom "imućnog" umirovljenika….
Iskreno, očekivao sam malo veći otpor, no strah od gubitka je prevelika…, bez obzira na trenutnu "jeftinost" dionice…
Čini mi se da su sada svi u potrazi za iskrom koja bi zapalila fitlj povratka tj. sanacije pada od petka i danas, a šibica je u ruci velikih igrača, a nama preostaje da plešemo kako oni vuku konce….
Tko u takvom stanju uhvati koji postotak dobiti neka se smatra sretnim…

cijena se dirigirano održava da ne ode u blokadu……igleda da nas čeka nas potop dionice cijeli tjedan, dnevno po -8 % / -9% , što će na kraju izaći debelo ispod 1 000,00 kn. sve u svemu smiješno….ali kaj je tu je

Totalno kriva percepcija dogadjanja.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

u svijetu dionice brodara koji imaju bulkere rastu prema
Vaš link
dakle nije baš situacija na tržištu "katastrofalna"

I noga u guzicu je korak naprijed

…Neda se baš Atlantska…trebaće još koji članak… [lol]

New Report

Close