ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 00:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

18 milja prometa.

Dajte neki suvisli komentar na ovo. Ovo definitivno ne prodaju samo mali, uplašeni nego i neki puno veći. Ali onda, tko kupuje???

Kako predviđate kretanje cijene ATPL? Ja sam do danas imao kakav-takav stav, ali mi s ovim padom više ništa nije jasno. BUY, HOLD ili SELL?

ma tko moze predvidjet kretanje cijene……i zbog toga sam se ja odlucio na opciju HOLD….
ne dam svoje dionice po ovoj cijeni….ma nema sanse…..dok ne budem u plusu ne prodajem…..pa makar osjedio cekajuci(s obzirom na prosjek ulaza mogao bi i ocelaviti)

ima u apoteki nekaj za kosu pa si to odmah uzmi 🙂 šala mala , malo strpljenja i ….. kaj bude bude

danas stvarno spektakl ovdje!

bdi jednostavno ne vjerujem da može još puno niže! [shocked]

Veliki se istresaju ali PAMETNO.

Prije bih rekao da su "veliki" stvorili paniku pa sada pametno kupuju…
Pogledajte samo dosadašnji promet do cca. 22 milijuna, pa ne kupuje to nitko iz samilosti da bi se "konji" istovrili, već zato jer je ATPL jedan od rijetkih brodara sa toliko snage i keša za izdržati i najveće svjetske krize, a nakon HT-a općenito i najlikvidnija dionica na ZSE što na žalost i daje prilike nestrpljivim pesimistima da se riješe dionice i povuku je još niže….
Da nema opravdanih očekivanja od ATPL, promet bi bio daleko manji i s većim padom…

"Ocjena da će preživjeti samo oni koji imaju dovoljnu količinu kapitala u rezervi. Atlantska na sreću ima dovoljno vlastitog novca za dvije-tri godine krize, a toliko će sigurno trajati – ističe Jerković.

Jerković kaže i da su u zavr-šnim razgovorima s jednom londonskom bankom oko zatvaranja 150 milijuna dolara teške kreditne linije. To je novac za gradnju pet brodova naručenih na Dalekom istoku."

Jeste li zainteresirani za druženje?

Vaš link

Pogledajte samo dosadašnji promet do cca. 22 milijuna, pa ne kupuje to nitko iz samilosti da bi se "konji" istovrili, već zato jer je ATPL jedan od rijetkih brodara sa toliko snage i keša za izdržati i najveće svjetske krize, a nakon HT-a i najlikvidnija dionica na ZSE što na žalost i daje prilike nestrpljivim pesimistima da se riješe dionice i povuku je još niže….
Da nema opravdanih očekivanja od ATPL, promet bi bio daleko manji i s većim padom…

[/quote]

Sappy mislim da si u pravu ali kako će im to pomoći ako ameri danas potonu,u sadašnjim vremenima je sve opasno.Vidit ćemo s vremenom tko tu pametno ili nepametno kupuje.

bit će bolje................

Pogledajte samo dosadašnji promet do cca. 22 milijuna, pa ne kupuje to nitko iz samilosti da bi se "konji" istovrili, već zato jer je ATPL jedan od rijetkih brodara sa toliko snage i keša za izdržati i najveće svjetske krize, a nakon HT-a i najlikvidnija dionica na ZSE što na žalost i daje prilike nestrpljivim pesimistima da se riješe dionice i povuku je još niže….

[/quote]

Sappy mislim da si u pravu ali kako će im to pomoći ako ameri danas potonu,u sadašnjim vremenima je sve opasno.Vidit ćemo s vremenom tko tu pametno ili nepametno kupuje.
[/quote]
sad ćemo mi u blagi rast

Tko ovo kupuje ima par dana? Dobro se rastegao.

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

[shocked]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

17 October 2008

Baltic Dry Index (BDI) -68 1438
Rates BCI
(Cape index)
BPI
(Panamax index)
BSI
(Supramax index)
INDEX 1776
-66
1110
-76
1206
-48

SPOT 4 TCE AVG (USD) 10867
-713
8928
-610
12611 -498

YESTERDAY (USD) 11580
9538
13109

YEAR AGO (USD) 182765
87901 70998

Ich Boss, Du nix

jel ovo najveći promet u povijesti po broju dionica?

ajde budi pametan,ovo je sigurno onaj šta je kupovao prošlu sedmicu na 1110 pa misli bolje išta nego ništa.

više niko ne tuče po asku a jeftinije 5% nego prije 5 minuta

New Report

Close