ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 01:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

borba titana na 1250.

Ne mogu vjerovati da tolka ekipa prodaje samo zbog teksta u novinama, kao da je samo brodarska industrija u problemima zbog kreditne i realne krize… Pa svi su u problemima. Još su brodari u prednosti jer su se pošteno nakrcali kešom, posebno atlantska i tankerska plovidba.

za tjedan dana ce kontra clanak pisat ,kad se narucitelj clanka dobro nakrca….vec vidjeno miljon puta….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

18 milja prometa.

Dajte neki suvisli komentar na ovo. Ovo definitivno ne prodaju samo mali, uplašeni nego i neki puno veći. Ali onda, tko kupuje???

Kako predviđate kretanje cijene ATPL? Ja sam do danas imao kakav-takav stav, ali mi s ovim padom više ništa nije jasno. BUY, HOLD ili SELL?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

prodaje: oif
kupuje: omf
preporuka: buy (srednjoročno)

IMHO

Ako danas BDI bude pao, blizu smo blokade…

bravo

.

18 milja prometa.

Dajte neki suvisli komentar na ovo. Ovo definitivno ne prodaju samo mali, uplašeni nego i neki puno veći. Ali onda, tko kupuje???

Kako predviđate kretanje cijene ATPL? Ja sam do danas imao kakav-takav stav, ali mi s ovim padom više ništa nije jasno. BUY, HOLD ili SELL?

Koji stil glazbe su R Kelly, Beyonce i Usher?

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Koja je burza rasulo do prije nekoliko mjeseci je potražnja Kine rasla a sad odjednom pada(kao neće više proizvodit ništa) i ATPl ništa ne vrijedi, nemreš vjerovat

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Fond meneždercici prodaju i kupuju. Sa Fonda prodaju (satro rezu volatilne dionice) za sebe kupuju

Majstori [lol] [lol]

Neka ruse ja cekam u zapecku ispod 1100

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

18 milja prometa.

ma tko moze predvidjet kretanje cijene……i zbog toga sam se ja odlucio na opciju HOLD….
ne dam svoje dionice po ovoj cijeni….ma nema sanse…..dok ne budem u plusu ne prodajem…..pa makar osjedio cekajuci(s obzirom na prosjek ulaza mogao bi i ocelaviti)

evo ti preporuka: kupi jeftino, prodaj još jeftinije

Kao prvo, kreditna kriza je blizu završetka. Trebat će vremena da kreditna sposobnost banaka dođe na staru razinu, ali doći će. Kao drugo, trenutna kriza u realnoj ekonomiji također neće dugo trajati. Kad banke stanu na noge polako ali sigurno će krenut i proizvodnja a nakon toga i međunarodna razmjena. A ovakav pad brodara nema nikakvog smisla, pa i građevinari su zaduženi, imaju visoka potraživanja a keša niotkuda.

18 milja prometa.

Da netko to stvarno kupuje za te pare zar cijena ne bi trebala ići gore?
ovako izgleda kao nekakvo pretakanje, samo skojim razlogom…

New Report

Close