ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

3) "što to znaći za dionicu"-po stoti put velim, volim moju ATPL, i nedam ju, pogotovo ne nekom fond menađerčiću masnog revera od bureka….taman posla…..
-uvjek netko proda, netko kupi, netko dobije, netko izgubi, čovjek se navikne na dobitak isto kao na gubitak, danas pada kiša sutra sije sunce…..

Ako se previše emotivno vežeš za neku dionicu onda se pretvaraš iz investitora u donora novca.
Ja sam to naučio na teži način, hvala Bogu prije dolaska ove krize.
[/quote]

poštovani, DONIRALI su oni koji čijoj smo rasprodaji nažalost svjedoćili u prethodnom periodu! Ja sam svoju lovicu stavio na sigurno, i kao što sam nedavno napisao, valjam se od smijeha jer mi je zaista žao ljudi koji popuste pod psihološkim pritiskom (tisak, forum….), ok, nitko nikoga na ništa ne tjera, ali je li normalno ako je netko ušo na npr. ~2500 (zamisli tek koprcanja u fondovima koji su ulazili kudikamo više…), da pod panikom proda kad je na 1.100, oprosti ali to nije "stop loss", je li?!
Emocije mi rade kad vidim navlačenje hrvatskog naroda od strane "rvackog naroda", da, to me boli….
Jesi vido rasprodaje ine, branitelji su nažalost galopirali pošto poto što prije rasprodati sirotinju, a vidjet ćemo kako će ići cijena ine…..
Emocije, pa svjedočili smo i sumanutim redovima za IPO(ime im ne želim niti napisati), sve super sve pet, mazni hrvatu i zadnju kunu!
Emocije, pa naravno, treba otvoriti Goli otok i ponovno čekić u ruke kompletnoj garnituri financijaša, burzovnjaka i mirovinaca i pokojem studentu koji proda ATPL, 50% ispod normalne, vrijednosti!
[angry]

Zapamti jedno, čovjek sam sa sobom mora rasčistiti prije ulaganja jeli ulaže kratkoročno ili dugoročno!?

a)kratkoročno-nije za 80% hrvata (to su donori)
b) dugoročno, nema šanse da si na gubitku…..

lijepi pozdrav

hvali more, drž se altantske plovidbe.....

danas ne trebamo ni gledati do 12 sati, najvjerajatnije blokada.

Ako je ovo točno onda je …Vrag odnio šalu!

Banke obustavile kreditiranje brodara

Vaš link

Posebno me se dojmilo….Za brodare prava kriza tek slijedi!
Što to znači za ovu dionicu?

Moj ti je savjet da sam analiziras brodare, a ono što uprava kaže o budućnosti (osim ako nije info o ugovorima broda) je manje važno… pogledaj malo prospekte iz 2006 kako je uprava vidjela 2007 i 2008 pa ce ti biti sve jasno

ništa od blokade danas kako mi se čini. barem nu ujutro. kupovni nalozi su debelo ispod blokade.

danas ne trebamo ni gledati do 12 sati, najvjerajatnije blokada.

Pa i ne izgleda tako po nalozima… Ili će ih se nakotiti iza 9:55.

[undecid]

Top bid
CIJENA KOLIČINA
1.411,01 20
1.411,00 7
1.410,00 5
1.401,00 13
1.400,00 30
1.391,00 4
1.381,00 20
1.380,00 70
1.374,00 20
1.372,97 7

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Tko je upecao blizu 1000 kn , dobro je uletio, i na kratki i na dulji rok. Ovi kojima je ulaz iznad 2000
mogu svirat frulu

a oni kojima je iznad 3000….mogu se objesiti zajedno samnom
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA [sealed]
[/quote]
Meni je ulaz 2173, ovu cijenu cu vidjeti skoro na ZTM, a kolega gyges, ni 3000 nije tako strašno daleko, ne može BDi padati u nedogled, da ne pricam o NAV ATPL itd.. Ali nikako da pogodim privremeno dno, moj zadnji dokup je bio na 1690, a mogu bi ja to mnogo bolje uprosjeciti da sam imal love u petak, a jebi ga kad sam tolki optimist, ko mi je kriv.. [thumbsup]
Sutra bu milina gledati mog brodara i bežaniju prodaje…

Kolko je ono P/E i P/BV ATPL..? [proud]
[/quote]

Smiješno nizak, ali…. misliš da to sad ima neke veze? To će imati veze kad se tržište smiri i kad prestane biti vođeno mješavinom iracionalnih komponenata.Nadajmo se da će se to dogoditi kad prođu izbori u USA. Za sad je tamo nemir, mislim da će sve biti normalnije kad završe izbori. nebitno ko dobije.
[/quote]

Bitno je ko dobije. S Obamom idu promjene (u ovom slučaju jaaaaaako loše) politike što je uvijek dobar znak za burzu.

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Velika iskrcavanja na ATPL- bez obzira na euforiju ja mislim da mi nigdje znacajnije ne idemo sve dok se BDI ne oporavi.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

čudna naša burza

američki indeksi svi dobro u plusu

evropa otvorila u plusi, svi indeksi

a , atpl pada?

Super. Ode sve u ku**c…

Top ask
CIJENA KOLIČINA
1.280,00 29
1.299,00 155
1.308,99 25
1.309,00 22
1.310,00 79
1.315,00 1
1.339,99 10
1.340,00 370
1.343,00 8
1.343,99 18

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

teško dani za ovu dionicu, mozda ce je pustiti jos malo u crveno pa vratiti u lagani plus jer cijela burza ide po postotku dolje od ukupnog trgovanja atpl ima vec promet od 7 000 000 kn. Trenutno ispod 1 300 kn i kupnja i prodaja

Ako je ovo točno onda je …Vrag odnio šalu!

Banke obustavile kreditiranje brodara

Vaš link

Posebno me se dojmilo….Za brodare prava kriza tek slijedi!
Što to znači za ovu dionicu?

Pa to su ti isti ovi novinari iz JL koje si sinoć popljuvao. Zašto su ti sinoć bili neozbiljni i dao bi im otkaz, a danas te se dojme? Malo konzistencije ne bi škodilo.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Ma Rooster, najbitnije je da on uopce ne kuzi sto ta vijest znaci… ne samo za brodare….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close