ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pozdrav svim dionicarima atlantske ,,,u ova teska vrimena ,ja kao laik odlucio sam vam se pridruziti ,,mozda nisam odabrao trenutno dobro drustvo,,al kad jednom udjem ostajem do kraja,,,,:))

UF, za lokal patriotizam se uvijek dobivalo dobre ocjene na forumu ali ima jedna mala caka kolega. Lova od INE na tržište se vraća tek negdje od 17og a do tada će ATPL zajedno sa ostalima bit podmornička flota… [cry]
[/quote]
lolll a moja majka kojoj je novac potreban za operaciju kuka ce naucit letjeti,,,,,,,al c est la vie!postoje jos moje 2 linije obrane…

Moj portfelj od 10.05 se ni lipe nije jos promjenio,kako to pitate se???Sve dionice u mom portfelju su u blokadi,negativnoj dakako.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

pozdrav svim dionicarima atlantske ,,,u ova teska vrimena ,ja kao laik odlucio sam vam se pridruziti ,,mozda nisam odabrao trenutno dobro drustvo,,al kad jednom udjem ostajem do kraja,,,,:))

UF, za lokal patriotizam se uvijek dobivalo dobre ocjene na forumu ali ima jedna mala caka kolega. Lova od INE na tržište se vraća tek negdje od 17og a do tada će ATPL zajedno sa ostalima bit podmornička flota… [cry]
[/quote] Love ima ali nema POVJERENjA

moje niko nebu dobil, he, he meni super, nabijem na k… sve drhtaroše, meni super, gledam, žmirkam i ne mrdam…. pa šta!? dugoročno uložil i eto već za 3 mj biće lijepo a kamo li ne za godinu dana….ajte svi lijepo van na svježi zrak, jebo burzu, vrijeme radi za sve nas, pa nek padne na nulu, dalje nemre….da se čovjek nebi uzrujavao! jedino mi je iskreno žao ljudi koji su išli u margine, a fondovi&bankice ovo debelo koriste!
koji kur… svi jauču, pa nisam im ja rasprodal dionice, a bogami ni Vi poštovani forumaši?! to je napravil onaj vaš jeb… desni ili lijevi kažiprst!!!da,da, sad si ga lijepo "vrit napiknite pa pocuclajte=ima okus senfa, bolno slatkasti s kiselkastim elementima…"

ma niko nemre moju ATPL&DLKV toliko oboriti koliko ih ja mogu držati i valjati se od smijeha da nitko, ama baš nitko nemože do mojih dionica! PA ljudi moji to je gušt!!!Nema, papala maca, "s mojima nebute po plotu tukli"!!! [lol] [lol] [lol]

i ja potpisujem
u minusu sam debelom, iako najmanje na atlantskohj
ove pare sam prekrižio

Good artists copy. Great artists steal.

…Počeli su braniti HT…valjda bu se neko i ovdje smiloval… [undecid]

Jomiii, Kolumbo si, hvala što nam otkrivaš Ameriku. Ma opustite se ljudi, ovakva prilika događa se jednom u životu, ako sad uletite hvalit će vas unuci i ini potomci što ste im ostavili bogatstvo. Dionice su dotakle dno ili su blizu dna, sad će roknuti nekretnine u RH, zato brza prodaja nepotrebne imovine i povrat na TK, neće ova totalna rasprodaja potrajati, a prije će se oporaviti TK od realne ekonomije i nekretnina.

[/quote] Love ima ali nema POVJERENjA

[/quote]

mislim da je to bilo to
čestitke kupcima
valjda cu i ja jednom ubost na dno 🙂

Good artists copy. Great artists steal.

moje niko nebu dobil, he, he meni super, nabijem na k… sve drhtaroše, meni super, gledam, žmirkam i ne mrdam…. pa šta!? dugoročno uložil i eto već za 3 mj biće lijepo a kamo li ne za godinu dana….ajte svi lijepo van na svježi zrak, jebo burzu, vrijeme radi za sve nas, pa nek padne na nulu, dalje nemre….da se čovjek nebi uzrujavao! jedino mi je iskreno žao ljudi koji su išli u margine, a fondovi&bankice ovo debelo koriste!
koji kur… svi jauču, pa nisam im ja rasprodal dionice, a bogami ni Vi poštovani forumaši?! to je napravil onaj vaš jeb… desni ili lijevi kažiprst!!!da,da, sad si ga lijepo "vrit napiknite pa pocuclajte=ima okus senfa, bolno slatkasti s kiselkastim elementima…"

ma niko nemre moju ATPL&DLKV toliko oboriti koliko ih ja mogu držati i valjati se od smijeha da nitko, ama baš nitko nemože do mojih dionica! PA ljudi moji to je gušt!!!Nema, papala maca, "s mojima nebute po plotu tukli"!!!

A ha ha
[lol] Joj što si me bacio na koljena od smjeha- više neg ove dionice. Bogme stari dobro veliš! Pa ne može ispod 0.Nedam ni ja pa makar briso guzicu s njima, a znam da neću. Uopće ne shvačam budale koje rasprodaju radi panike. Pa i ija pušim virtualno , ali ne i stvarno. razumijem jedino jeadnike kojima je banka povukla margin call. To shvaćam ali ostalo…Prokletaaa je Amerika taaa…Dižem odobreni kredit pa ubacujem malo love za stare dane… He he … Kako lijepo pada I ZABAVNO MI JE GLEDATI JADNIKE KOJI SE ZNOJE RADI PANIKE. A nema razloga za to. nemora se prodavati pa se neće ni gubiti. Istina ni dobiti . Ali u ovom momentu svaka špekulacija neminovno vodi u gubitak. Zato drage kolege ohladite malo s nalozima.
A naše predstavnike vlade nigdje… očekivao sam ih već s mjerama a njih ni za lijek. Valjda im je borba protiv mafije važnija od 400 000 ljudi koji će ostati bez svih para s burze.Nevjerojatno!

zlikovac

brzina nam je vrlina. Dok sam ošo po lovu da je bubnem u banku i uplatim ono će sve skočiti danas do prihvatljivih -6%. Gospodo. Ali tu je sljedeći tjedan. Podmornička flota će do tada valjda angažirat neke remorkere da ih izvuku.

zlikovac

mislim da je to bilo to
čestitke kupcima
valjda cu i ja jednom ubost na dno 🙂

ja sam često ubola dno,ali sutra je več bilo drugo dno..i tako iz dana u dan…ćini mi se da je velika rupa na tom dnu…

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

ma niko nemre moju ATPL&DLKV toliko oboriti koliko ih ja mogu držati i valjati se od smijeha da nitko, ama baš nitko nemože do mojih dionica! PA ljudi moji to je gušt!!!Nema, papala maca, "s mojima nebute po plotu tukli"!!! [lol] [lol] [lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ovaj post odabrati za post godine!… Nasmijao me do suza…
Oni koji su prodali ili prodaju neka si ga isprintaju, izrežu, i uokvire.

Zna li netko di su Klene i Arnold završili ? Toliko su zadnjih dana bili aktvni na foruma a sad ih nema nikako ! [shocked]

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close