Tko mi se ono smijao kad sam rasprodao ATPL prije par dana na 2100-2000?
Neznam ko ti se smijo ali ako nisi danas kupijo evo ja ti se SMIJEM ito avazileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne vidim baš pretjerano puno naloga na bidu na 1500kn, pa zar mnogi ovdje nisu pisali kako baš oni čekaju na1500?
Pomaknuli su se ispod 1200 samo ih mi ne vidimo.
Neznam ko ti se smijo ali ako nisi danas kupijo evo ja ti se SMIJEM ito avazileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[/quote]
Nazdravlje ti. Samo se smij. Vidjet cu koliko ces dugo
[wink]
[/quote]
Imaš još šanse ako se odblokira prija 16h
Počeo odbijanac na crobexu ali mi to ne možemo popratit.
Postovani,
obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama ATPL-R-A nastaviti u 15:48.
Na upit Upravi Atlantska plovidba d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista je odgovorila da nema materijalnih cinjenica koje bi utjecale na promjenu cijena dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
Počeo odbijanac na crobexu ali mi to ne možemo popratit.
cijenjena i nadasve draga Ana,eto kad nemozemo to pratiti barem smo svi sa zadovoljstvom popratili Vas post
hvala Vam
pofuk
p.s.prijatan dan
Svaka čast kupcima danas pogotovo ovima koji su omastili brk blizu blokade….
Htio sam i ja ujutro malo prodavati po 1700 (čitaj: pokušaj šortanja), ali se nisam usudio… i tako mi i treba pa sam lijepo upao u margin i dolio HT-a na vatru…., sva sreća pa imam što dolijevati…, problem će biti ako više ne bude goriva….
Pozdrav svima u ovoj septičkoj jami koji uspijevaju glavu držati iznad razine… [thumbsup]
[/quote]
Nazdravlje ti. Samo se smij. Vidjet cu koliko ces dugo
[wink]
[/quote]
Imaš još šanse ako se odblokira prija 16h
[/quote]
Ma evo sve sam se mislio zatrcat po asku drmnut ali kako mislim da kriza nije ni blizu kulminacije a i futuresi na brodarima su ko menstruacija nekak zakljucih da NEMA TEORIJE da sad uletavam u ATPL ponovno. Sretno svima koji su nutra – ja cu malo pauzirat [tongue]