Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
vrlo važno koliko je p/e ,važno je da ulagači vade lovu i dalje ,dok se taj trend ne promijeni doći ćemo na 900kn,zašto ne i nije tako davno bila tamo…
Ako si daytrader, onda je jasno da te ovo pogađa. Mene ne boli zato što smatram da ću izgubiti, već zato što vidim da sam dugoročno mogao više zaraditi. Naravno da bih bio sretniji da mogu uletiti na 1500…no krivo sam procijenio, kao i mnogi drugi.
…..dan
-Ovo su gotovo sigurno fondovi … , ima i margina …..
-Nije se lijepo veseliti , ali to su uglavnom oni koji su kupovali po 2500 ili više….
-I danas to neće prodati , ako se trend ne okrene …….vidjeti ćemo oko 14 sati …..
…. , a trejderi ….. , zašto mislite da bi ih to pogađalo ….. , ovo nisu trejderi ….
….možda ….. , ali još im je rano za kupnju …..vidjeti će se … [smiley]
– Ma opet me brine ono što je Governor kazao za nas 40-godišnjake ….. [smiley]
……nikako to zaboraviti …..
.Dr M Wagner
vrlo važno koliko je p/e ,važno je da ulagači vade lovu i dalje ,dok se taj trend ne promijeni doći ćemo na 900kn,zašto ne i nije tako davno bila tamo…
Ako si daytrader, onda je jasno da te ovo pogađa. Mene ne boli zato što smatram da ću izgubiti, već zato što vidim da sam dugoročno mogao više zaraditi. Naravno da bih bio sretniji da mogu uletiti na 1500…no krivo sam procijenio, kao i mnogi drugi.
[/quote]
Kakav daytrader čekam na 1500 i prodavat ću za dvije godine po 3000
hihihihi
ma ajmo ljudi: gasit kompjutere i odmarat, sutra je praznik, ako bude dobro vrijeme bacite neki roštilj i gotovo…. [thumbsup]
[/quote]
Kakav daytrader čekam na 1500 i prodavat ću za dvije godine po 3000
[/quote]
..Ali ne zaboravi i očekivanu dividendu koja nije zanemariva… [thumbsup]
Ma Wagneru, nije važno koliko godina imaš već kako se osjećaš[smiley]. Ljepotice kažeš? Nema tih ljepotica koje bi meni sad vratile smješak na lice. Čak ni stara bench press štanga ili sličan komad željeza. Ja još nemam 30, ali se danas osjećam ko da mi je 85. Tako da si ti s današnjim danom zapravo mlađi od mene za dobrih 45 godina. Eto, jel sad OK? [kiss]
ja bih rekao da mi proživljavamo upravo svoju prvu katarzu 🙂
što nas ne ubije učiniti će nas jačim i pametnijim
mene upravo počelo bockati razmišljanje o mom prvom marginu 🙂
ja bih rekao da mi proživljavamo upravo svoju prvu katarzu 🙂
što nas ne ubije učiniti će nas jačim i pametnijim
mene upravo počelo bockati razmišljanje o mom prvom marginu 🙂
nemas margin….zeleni…heheheh(sala)
dobro razmisli..
pozdrav suborcima [thumbsup]
….pozdrav svima …
Governor
-Nema razloga za brigu …… ,ionako se ništa ne mjenja ……
-Kao što smo kazali , ovo je naš tjedan …… , sada je istina oko 14 sati …. hm …
….no nema veze ……, ako ne ovaj dan ….., onda ovih dana …. [smiley]
-A ovo što si me utješio za godine …. ,to je OK ….. ,već sam se mislio hvaliti
…kao …"volim ( i mogu ) sve što vole ( i mogu ) mladi " … , ali ti si to sam
zaključio… [smiley]
– Dr M Wagner
P.S.
Odi na TEH. ANALIZU , tamo je veselo ……za nepovjerovati ….. [smiley]