Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Izgleda da pohlepnima nije ni ovo dobra cijena za ulaz… Netko namjerno ruši cijenu sa 2 dionice za 9 kn, a kad raste ona nastaje liparenje. Ja znam samo da moje dionice neće dobiti po ovoj cijeni pa makar došlo na 500 kn.
Možda da sad prodaš pa ćeš kad bude 500 kn imati 3 dionice ATPL….. [cry]
Ovo je prestrašno, očito namjerno rušenje, no uvijek ima spremnih da uskoče u tobogan……, ne valja ovo, potpuno se ruši svaka nada i vjera u skori oporavak…, tko ovo izdrži i pri tome bude dijelom u kešu taj će masno profitirati…., ovo stvarno više nema veze sa zdravom pameću…., džabe apeli mjerodavnih da je ovo uvezena kriza i da je naše tržište zdravo i "vitalno", banke sve 5, a firme dobro posluju…
U strahu su kratke noge, a onda se mora brzo veslati i šortati što se šortati može….
Fuj…
Zašto je sve odjednom zakošeno….!!??
ja ne bih rekao namjerno rušenje,fondovi su u govnima do grla.udjelničari traže lovu.
banke vrte reklame u kojim reklamiraju štednju a ne kredite.
nije dobro .traje već preko godine dana i trajti će još sigurno toliko.
a onda opet ispočetka.niej ni prva ,a bogami ni zadnji put da se ovo događa.
slabiji će krepat, a jači još više ojačat.jednostavan prirodni ciklus.
sad gasim ove gledalice jer prodat ne želim ako već nisam do sada … para za dokup više nemam…
sad sam dugoročni investitor
Ja ipak mislim da namjerno nitko nije branio cijenu na 1650 kn pa čak i onih 300 komada na 1600 spustio se nakraju za 30-tak kuna…
Ovo pada stotku po stotku, kao što je padalo sa 3000 na 2500, pa sa 2500 na 2000. postotni pad i pad u odnosu na fundamente uopće nije bitan.
Ovo je sumrak. J…o me pas ako je ovo normalno. Ovo jednostavno MORA uskoro stati jer ako pada stotku po stotku jednakom dinamikom sada i kada je bila 3000, onda tom logikom zaista možemo očekivati nulu. Mislim da bi najbolje bilo da sve padne na nulu i da kupiš firmu za 1 kunu ko Kutle, onda barem znaš da je dno.. osim ako cijene mogu biti i ispod nule. Inaće na ovim razinama div yield je minimum 10%. Pogledajte sramotu na HT-u! prije godinu dana plač institucionalaca što nisu mogli dobiti više, a sad nema bida iznad 240, smrdi im. Joj ovo mi je lekcija za cijeli život. Sreća u nesreći pa sam mlad pa ako sam se već dao j..t, bolje sad nego sa 40.
Ovo pada stotku po stotku, kao što je padalo sa 3000 na 2500, pa sa 2500 na 2000. postotni pad i pad u odnosu na fundamente uopće nije bitan.
Ovo je sumrak. J…o me pas ako je ovo normalno. Ovo jednostavno MORA uskoro stati jer ako pada stotku po stotku jednakom dinamikom sada i kada je bila 3000, onda tom logikom zaista možemo očekivati nulu. Mislim da bi najbolje bilo da sve padne na nulu i da kupiš firmu za 1 kunu ko Kutle, onda barem znaš da je dno.. osim ako cijene mogu biti i ispod nule. Inaće na ovim razinama div yield je minimum 10%. Pogledajte sramotu na HT-u! prije godinu dana plač institucionalaca što nisu mogli dobiti više, a sad nema bida iznad 240, smrdi im. Joj ovo mi je lekcija za cijeli život. Sreća u nesreći pa sam mlad pa ako sam se već dao j..t, bolje sad nego sa 40.
Htio napisat isto.Da može 200 dobio bi 200..
pozdrav!
—zašto?
[/quote]
Izgleda je postalo pravilo da se nabolje i najlikvidnije dionice i najlakše ruše, a na njima će se "jednog dana" i najlakše zaraditi…
Sutra je neradni dan…, što nam donosi četvrtak…, vjerojatno istu sliku jer ovo je već postalo pravilo…, no trebaju se zapitati oni koji sada svjesno ruše kad će nastupiti njihovih 5 minuta…, vjerojatno ne skoro, no dok ima "mamlaza" rušiti će oni i dalje…
Pesimizam i loše ozračje donose samo još gore stanje… [angry]
Ti si moj hrvatski idol. Fakat si car. Forumaš godine..
ja ne bih rekao namjerno rušenje,fondovi su u govnima do grla.udjelničari traže lovu.
banke vrte reklame u kojim reklamiraju štednju a ne kredite.
nije dobro .traje već preko godine dana i trajti će još sigurno toliko.
a onda opet ispočetka.niej ni prva ,a bogami ni zadnji put da se ovo događa.
slabiji će krepat, a jači još više ojačat.jednostavan prirodni ciklus.
sad gasim ove gledalice jer prodat ne želim ako već nisam do sada … para za dokup više nemam…
sad sam dugoročni investitor
Potpisujem…
Jebo lud zbunjenog…, ovo kako "švarci" kaže ovo nema veze s fundamentima….
Samo prodavajte…, ruke vam se osušile…
Samo da ne razmišljamo za koji dan… "a tako sam lijepo mogao prodati dok je još bila 1600 kn…", ne dao Bog takvog scenarija……..
Godinu dana svaki dan citam ovaj j…ni forum. Zanimljivo kako covijek postane imun na gubitak para. Sad idem dici kredit i postavljam se na 1000kn. Ako i nakon toga potonem, hebiga, borio sam se muski! Na kraju krajeva, zdrav sam, radim, umrijet od gladi valjda necu! Stavit cu na kušnju onu teoriju o čvrstim i slabim rukama.
biti će i gore, na putu prema dole…. krenuli smo sa 70 kuna pa došli do 3600 pa sad tko čeka….
[sad]
ali treba ostat cool