Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Nemojte vise ATPL usporedjivati sa DRYS-om.
Danas ce roknuti taj dt=rys za oko 15% a ne zbog vozarina ili poslovanja vec zbog uprave.
Ja sam napravio projekciju pada crobex-a na 2150 i kako bi se to odrazilo na cijene mojih dionica i samim time na vrijednost mog portfelja. Gubitak je zanemariv u odnosu na ovaj koji se već dogodio. A da u tom intervalu idem s prodajom, rizik moguće kapitalizacije gubitka je prevelik. No, tržište je za moj portfelj dovoljno likvidno, a vjerujem i za većinu nas ovdje. tako npr. ako se netko i odluči likvidirati dio ili cijeli portfelj, i platiti cijenu sigurnosti od 10 do 20% kad osjeti ponovnu sigurnost za povratak svakom je na dušu za razmisliti. Na ovim razinama, ja se za to ne odlučujem ni pod razno. Opet ponavljam… što je cijena dionice niža, rizik bivanja u njoj je sve manji. Možda sam u krivu, možda zaista idemo na nulu. vrijeme će pokazati.
i ja sam primijetio da me svakim danom sve manje boli 🙂
no nekom ovo razdoblje može biti zanimljivo i za preslagivanje portfelja
pa ako je netko mislio da će ova Velika kriza u Americi i Europi proći pored nas kao da se ništa nije dogodilo to je nerealno. Mislim da nas čeka još jedan val krize kada bude trebalo sanirati europske banke. za to će također trebati velika lova. to bi se moglo odraziti na turizam ali on u ATPL ne predstavlja glavni posao.
Ali dobro je da je nafta pala a dolar porastao, dakle na dva mjesta smo u plusu. Biti će sve dobro samo treba biti strpljiv, skupljati cash i to je to…. [thumbsup]
Bit će sve 5!!!!
@Cacone – znači Kina računa za 39% brazilske međunarodne željezne rudače. Sa Companhia Vale Rio Doce pregovara se 11% povećanje cijena za to tržište. [thumbsup]
quo
jel šišaš? [huh]
[proud
Reći ću ti za koji dan.]
Izašao iz ERNT i podebljao ATPL.
valjda si dobro napravio
vesele me zadnje velike kupnje…veliki igrači su na kraju malo i dizali cijenu , znači valjda slijedi oporavak
Izašao iz ERNT i podebljao ATPL.
To ti je prebacivanje iz šupljega u prazno….
Ako ameri nastave u revijalnom tonu, nema tih rezultata koji će spasiti cijenu…