Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ma molim te da mi objasniš zašto bi netko tko je INU prodao, morao u doba recesije kupovati dionice a ne pričekati da se stanje u svijetu malo stabilizira? Btw pogledaj i ovo: http://www.seebiz.eu/hr/burze/kriza-sve-blize-lijepoj-nasoj,26835.html
A što da ti ja kažem zašto? Eto zato.. ja ne razumijem koji je tvoj problem? Ako te strah, ako se bojiš, ako si nesretan…pa prodaj!! Što da ti ja radim?? Pa eto ti primjerice Mamića utuko 7 milja iz Ine u druge dionice. Da, na naslovi u časopisima su takvi kakvi jesu. Bez brige, na Crobex 5400 su se reklame vrtile na TV i Knjaz i Kardum i Sanader pozivali naciju na kupnju dionica i kak je to super. Onda se trebalo bojati. Za strah je sada kasno. Sad je samo patnja Conane moj[lol] . Ali prvo ide bol, onda ide zarada. Tako bar kaže onaj ludi Mađar.[smiley]
Što se tiće prijatelja i ZVZD, dionicu je kupio davno, ne znam po kojoj cijeni. Ulagača ima puno i svi su različiti. Pucaš stari, i to je normalno. Još jednom, ako ti je bad, ako si uzrujan, prodaj i riješi se muka. Što da ti drugo kažem. [bye]
Postao je najbogatiji na svijetu šišajući ovce. Dobro, da je još živ, da možemo slijediti njegove poteze.
On je javno rekao da je uložio koliko ono, 5 milijardi?
A ne priča da možda istovremeno likvidira portfelj vrijednosti 3-4 puta toliko…
Postao je najbogatiji na svijetu šišajući ovce. Dobro, da je još živ, da možemo slijediti njegove poteze.
samo ti šišaj onda. problem je samo što je ovaca sve manje. zlatno doba šišanja odavno je iza nas. ma koliko mi šutjeli o tome.
pada, sve, ja spreman na 1500 još 200 kom uzeti,ako dodje do tamo,najavit cu prije da ne mislite da muljami navlacim
Ma molim te da mi objasniš zašto bi netko tko je INU prodao, morao u doba recesije kupovati dionice a ne pričekati da se stanje u svijetu malo stabilizira? Btw pogledaj i ovo: http://www.seebiz.eu/hr/burze/kriza-sve-blize-lijepoj-nasoj,26835.html
A što da ti ja kažem zašto? Eto zato.. ja ne razumijem koji je tvoj problem? Ako te strah, ako se bojiš, ako si nesretan…pa prodaj!! Što da ti ja radim?? Pa eto ti primjerice Mamića utuko 7 milja iz Ine u druge dionice. Da, na naslovi u časopisima su takvi kakvi jesu. Bez brige, na Crobex 5400 su se reklame vrtile na TV i Knjaz i Kardum i Sanader pozivali naciju na kupnju dionica i kak je to super. Onda se trebalo bojati. Za strah je sada kasno. Sad je samo patnja Conane moj[lol] . Ali prvo ide bol, onda ide zarada. Tako bar kaže onaj ludi Mađar.[smiley]
Što se tiće prijatelja i ZVZD, dionicu je kupio davno, ne znam po kojoj cijeni. Ulagača ima puno i svi su različiti. Pucaš stari, i to je normalno. Još jednom, ako ti je bad, ako si uzrujan, prodaj i riješi se muka. Što da ti drugo kažem. [bye]
[/quote]
Ovo podebljano si dobro napisao i to je najveća istina. Moja dilema je da Crobex ne završi na 2500 bodova pa čak i niže . Pokušavam razmišljati kao defenzivni ulagač iako je sada pre kasno za takve postupke. Možda ću prodati sljedećih dana ako se dionice malo zazelene pa ću opet uletiti kad budem vidio sa se burza stabilizrala a BDI tablica krene up….
Bik je jučer lijepo komentirao da si ne može dopustiti da prenoći sa dionicama jer se ne želi dovesti u situaciju da mu neki fond 09:55 postavi nagaznu minu…..npr. ja sam danas nagazio na paštetu a Vi ?
pada, sve, ja spreman na 1500 još 200 kom uzeti,ako dodje do tamo,najavit cu prije da ne mislite da muljami navlacim
Znači danas si prodao !? [smiley]
Ja sam napravio projekciju pada crobex-a na 2150 i kako bi se to odrazilo na cijene mojih dionica i samim time na vrijednost mog portfelja. Gubitak je zanemariv u odnosu na ovaj koji se već dogodio. A da u tom intervalu idem s prodajom, rizik moguće kapitalizacije gubitka je prevelik. No, tržište je za moj portfelj dovoljno likvidno, a vjerujem i za većinu nas ovdje. tako npr. ako se netko i odluči likvidirati dio ili cijeli portfelj, i platiti cijenu sigurnosti od 10 do 20% kad osjeti ponovnu sigurnost za povratak svakom je na dušu za razmisliti. Na ovim razinama, ja se za to ne odlučujem ni pod razno. Opet ponavljam… što je cijena dionice niža, rizik bivanja u njoj je sve manji. Možda sam u krivu, možda zaista idemo na nulu. vrijeme će pokazati.
Znači danas si prodao !? [smiley]
[/quote]
nisam prodao, ništa nisam prodao što samkupovao zadnjih tjedan dana, a kupio sam dosta, ako crobex dodje na oko 2500, kupujem još,prije toga ne.
ovo je sad sve igra živaca, nikome ne savjetujem da kupuje ako nije spreman na gubitke , jer ne znam dokle ovo može ici, meni su ovo ok cijene i kako pada kupuje se, vec sam napisao, ako padne još, razrocit cu lovu , a ako i tad ne pogodim dno uzimam margin.
kakve su prognozer za FFA i futurese vozarina danas
mogao bi ipak lagani oporavak kako neki tvrde…ima li netko link sa najsvježijoim podacima?
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
1.720,00 2 13:10:39
1.720,01 5 13:10:39
1.720,01 8 13:10:39
1.720,02 1 13:10:39
1.700,00 4.000 13:09:12
1.720,02 13 13:05:54
1.720,03 11 13:05:54
1.721,13 1 13:05:54
1.722,01 5 13:05:54
1.725,00 5 13:05:54
E, da mi je znat tko će se od ove dvojice smijat…