ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako oces hedgat prsut, najblize sto mozes je mislim shortat svinjske polovice. [cool]

short janjetina, a u longu sam na pršutu …

margin sam dig’o na graševinu …

I love the Smell of Profits in the Morning

Forward sklapa bilo tko sa bilo kime,

uđeš u sobu puna žena i na brzinu sklopiš par forwarda …

[/quote]

Yep, samo nemoj da to sazna tvoja supruga… Protiv toga nema hedga…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Daj bjez fazan, donosis nesrecu….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Yep, samo nemoj da to sazna tvoja supruga… Protiv toga nema hedga…

s njom sam u longu … kupio futurse i sad ih ne mogu nikome uvaliti …

I love the Smell of Profits in the Morning

hrki, to nemre nitko znati,ja danas kupio 100 kom, akode dolje kupuje se još, eto, više ništa ne kupujem prije 1600,pa cemo vidjet kaj ce bit..ak padne dobro, ako ne opet dobro, zaradit ce se na ovome.

Hrabar si nema šta…. [shocked]
[/quote]
a gle mora se i riskirat malo, ja sam trenutno 80 % u dionicama, meni su ovo ok cijene, ako ode dolje ode, a ako sve ispadne ok …pa ne zelim onda placat ovo sve skuplje 20%..nekada treba riskirat, nemam kredita, lova na burzi mi ne treba, mogu cekat..Kicma portfelja mi je sagrađena oko kraša, ht i tiska, ostalo nadokupljujem kako pada..a i ako ne izglasaju, pa nije kraj svijeta, ok, past ce mo,ali što sad, nece nestati burze, bit ce dividende, neke dionice rastu i u krizna vremena, a ja vjerujem da sam u nekima od njih.
[/quote]

Da sam na tvom mjestu ja danas nebi kupovao i pričekao bi podedjeljak pa makar platio dionicu 5% više ali ako večeras krene sve po zlu istu ćeš moći kupiti za 10% manju cjenu . Ti najbolje znaš koliko
je to novaca +- na 100 ATPL ….

Ja sam napravio glupost što nisam vjerovao da Crobex može pasti ispod 3500 bodova pa sada pušem i na hladno…
p.s. dionica ti neće pobjeći i ako naraste 20% u jednom danu …
[/quote]

istina ali kazem ti , meni su ovo dugorocno ok cijene, davno sam naucio da nitko ne može pogoditi dno dna i pik vrha, ja sam sebi odredio da mi je ovo ok cijena…pa makar ona pala i još 30 -40%, ako padne na 1600 uzet cu još 150, na 1300 još 200..ha na toj cijeni bu više keša nego mcap [lol] Ne cicijaši mi se , long pozicije se grade u ovakvom marketu, kada je sve nestabilno i cini se svima da sutra pocinje 3. svjetski rat…a bit ce valjda i dividendica neka…jucer sam usao i u genko, po cca 27$, a sad šta je tu je, nek padne i na 20,opet se kupuje, bitno je uvijek imati love za dokup,kad cijene ppostanu skroz smješne,npr dividenda 20 % nekih firmi,znaci ht ispo200 kn i takve pizdraije, što ja NE vjerujem da ce se dogoditi ondaa treba ubacit svu lovupa šta bude bude…eto tako ja to gledam.

Daj bjez fazan, donosis nesrecu….

To sam i ja primjetila gdje se god maknem evo njega i navlači mi maler.

Oporavak

Tone: Down this morning as profit taking sets in after yesterdays flurry.

Panamax: q4 29500 -2k cal09 29250 -2k cal10 23500 -1k

Capes: q4 53k -5k cal09 50500 -5k Cal10 39k unch

Smax: q4 26500 +2k cal09 26500 -1k cal10 19k +1k

Panamax Curve: $17493 (UP 458)
tc avg: Bid: ask
q4 08 28,500 29,000
q1 09 30,000 31,000
q2 09 29,500 31,000
12mos (jan09) 28,750 29,200
12mos (jan10) 23,000 24,000
12mos (jan11) 20,000 23,000

Cape TC Average $39407 (UP 510)
q4 08 50,000 52,000
q1 09 50,500 53,000
q2 09 50,000 52,000
q12 09 50,250 52,500
q34 09 49,250 49,500
Cal 09 49,750 51,000
Cal 10 36,500 40,000
Cal 09/10 43,125 45,500
Cal 11 34,000 37,000

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Kupujes Genko preko domacih brokera?

dax u plusu, ftse u plusu, future-si u plusu, vozarine okrenule, vjerojatnost za izglasavanje bailouta dosta veća (ovaj puta) nego suprotan ishod. Pa nek mi neko objasni ovo istresanje. I to samo na ATPL i ADRIS, dvije najjeftinije i najbolje. Bez brige, nebu na IGH.

stvarno mi nije jasno šta imaš protiv IGH ?
[/quote]

Ništa kolega, dapače. Friški sam suvlasnik te marketinške agencije i čini mi skoro 20% portfelja. Žao mi je što je nemam više, ali tako je kako je. Uvjeren sam da ću na njoj dobro zaraditi. [wink]

[/quote]

ATPL ti dođe nešto kao kad u osnovnoj školi imaš nekoka koga stalno mlate ni krivog ni dužnog..

LEAVE THE WORLD BEHINED

hrki, to nemre nitko znati,ja danas kupio 100 kom, akode dolje kupuje se još, eto, više ništa ne kupujem prije 1600,pa cemo vidjet kaj ce bit..ak padne dobro, ako ne opet dobro, zaradit ce se na ovome.

[/quote]
a gle mora se i riskirat malo, ja sam trenutno 80 % u dionicama, meni su ovo ok cijene, ako ode dolje ode, a ako sve ispadne ok …pa ne zelim onda placat ovo sve skuplje 20%..nekada treba riskirat, nemam kredita, lova na burzi mi ne treba, mogu cekat..Kicma portfelja mi je sagrađena oko kraša, ht i tiska, ostalo nadokupljujem kako pada..a i ako ne izglasaju, pa nije kraj svijeta, ok, past ce mo,ali što sad, nece nestati burze, bit ce dividende, neke dionice rastu i u krizna vremena, a ja vjerujem da sam u nekima od njih.
[/quote]

Da sam na tvom mjestu ja danas nebi kupovao i pričekao bi podedjeljak pa makar platio dionicu 5% više ali ako večeras krene sve po zlu istu ćeš moći kupiti za 10% manju cjenu . Ti najbolje znaš koliko

Ja sam napravio glupost što nisam vjerovao da Crobex može pasti ispod 3500 bodova pa sada pušem i na hladno…
[/quote]

istina ali kazem ti , meni su ovo dugorocno ok cijene, davno sam naucio da nitko ne može pogoditi dno dna i pik vrha, ja sam sebi odredio da mi je ovo ok cijena…pa makar ona pala i još 30 -40%, ako padne na 1600 uzet cu još 150, na 1300 još 200..ha na toj cijeni bu više keša nego mcap [lol] Ne cicijaši mi se , long pozicije se grade u ovakvom marketu, kada je sve nestabilno i cini se svima da sutra pocinje 3. svjetski rat…a bit ce valjda i dividendica neka…jucer sam usao i u genko, po cca 27$, a sad šta je tu je, nek padne i na 20,opet se kupuje, bitno je uvijek imati love za dokup,kad cijene ppostanu skroz smješne,npr dividenda 20 % nekih firmi,znaci ht ispo200 kn i takve pizdraije, što ja NE vjerujem da ce se dogoditi ondaa treba ubacit svu lovupa šta bude bude…eto tako ja to gledam.
[/quote]

i tvoja teorija stoji , nema šta….ako kupuješ 100 , 200, 300 komada ATPL više mi ličiš na nekakvog fond menagera nego na malog ulagača…. [shocked]

na 4300 sve prodajem...

[/quote]
[/quote]

[/quote]

[/quote]

i tvoja teorija stoji , nema šta….ako kupuješ 100 , 200, 300 komada ATPL više mi ličiš na nekakvog fond menagera nego na malog ulagača…. [shocked]
[/quote] Šta misliš pod tim pa to je cc pola milje ———prosjecan investitor

Ipak mu je avatar na srpskog kriminalca.
Ima u tome nešto.
Kako se ita. [smiley]

New Report

Close