ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne znam čijih je bilo ovih 600 komada na bidu, ali sam poprilično uvjeren u to da je na neki način povezan s ovim koji je streso par somova komada tuđih dionica njemu, i da uopće dođe do njega. Oprostite na teoriji zavjere, ali ja jednostavno ne nalazim drugi razlog ovome danas.
Ako sam u krivu onda se sve više potvrđuje teza da je ovo odlična firma, ali smeće dionica. Nadam se da se ipak radi o uobičajenom kriminalu.

I'LL BE BACK

Meni se cini da se ova raspala ljetos.
Muskarac proglasio celibat.

Sorry, krivo.
Zena proglasila celibat.
Ne da vise raznim latino tipovima.
A ovi iz juzne nepoznate zemlje i onako vise vole ovce.

Ne znam čijih je bilo ovih 600 komada na bidu, ali sam poprilično uvjeren u to da je na neki način povezan s ovim koji je streso par somova komada tuđih dionica njemu, i da uopće dođe do njega. Oprostite na teoriji zavjere, ali ja jednostavno ne nalazim drugi razlog ovome danas.
Ako sam u krivu onda se sve više potvrđuje teza da je ovo odlična firma, ali smeće dionica. Nadam se da se ipak radi o uobičajenom kriminalu.

bid 215 1800,00
baš me zanima da li će ga napasti

edit: dok sam pisao pojelo ga…sad je 411 1785,00

ipak ide i dalje dolje

kapitalizacija dobiti jačih igrača je izgleda završila

trebalo je sve prodati na ath-u od neki dan

ima li konačno nečija prognoza dali ćemo prije prema 1500 ili gore na barem 2000-2100kn

gdje je po vama konačno dno idučih 7-15 dana, ili do kraja godine
ili barem dno do kraja godine u najgorem slučaju …

Sickboy, daj malo pojasni brojke iznad …

Ovo gore su FFA ili ti Forward Freight Agreements odnosno futures ugovori na buduća kretanja vozarina, recimo 4TC_CCURQ Q4 (08) znači da je to futures za četvrti kvartal, odnosno da mu je expiracija na kraju 4 kv. 2008., promjene se odnose na jučerašnje vrijednost. Ovim ugovorima načešće trguju brodarski brokeri i brodarske kompanije ponekad i radi hedging-a ili samo radi zarade. FFA ugovori često mogu pokazati na smijer kojim će se kretati vozarine u budućem razdoblju.

[/quote]

Forward agreement i future ugovor nisu ista stvar…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Future je standardiziran koliko mi se čini … u tome je razlika … jel’?

I love the Smell of Profits in the Morning

hrki, to nemre nitko znati,ja danas kupio 100 kom, akode dolje kupuje se još, eto, više ništa ne kupujem prije 1600,pa cemo vidjet kaj ce bit..ak padne dobro, ako ne opet dobro, zaradit ce se na ovome.

hrki, to nemre nitko znati,ja danas kupio 100 kom, akode dolje kupuje se još, eto, više ništa ne kupujem prije 1600,pa cemo vidjet kaj ce bit..ak padne dobro, ako ne opet dobro, zaradit ce se na ovome.

mislim da je to korektan pristup
pofuk

Hrabar si nema šta…. [shocked]

na 4300 sve prodajem...

dax u plusu, ftse u plusu, future-si u plusu, vozarine okrenule, vjerojatnost za izglasavanje bailouta dosta veća (ovaj puta) nego suprotan ishod. Pa nek mi neko objasni ovo istresanje. I to samo na ATPL i ADRIS, dvije najjeftinije i najbolje. Bez brige, nebu na IGH.

I'LL BE BACK

dax u plusu, ftse u plusu, future-si u plusu, vozarine okrenule, vjerojatnost za izglasavanje bailouta dosta veća (ovaj puta) nego suprotan ishod. Pa nek mi neko objasni ovo istresanje. I to samo na ATPL i ADRIS, dvije najjeftinije i najbolje. Bez brige, nebu na IGH.

Fond manageri te mrze.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close