Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 43,00 | 8.600 | 200 | 42,60 | 43,80 | 1,18% |
Drys je u after marketu +4,14%
da, zanimljivo.
meni je ovo posebno indikativno:
Volume: 5,290,026
Avg Vol (3m): 2,996,640
promet je i danas bio luđački.
A sto se tice doticnog gospodina, oba pisu gotovo uvijek na DIOKI i ATPL temi. Nikad zajedno i uvijek kontra. Buduci da je ovaj forum prepun takvih, dopustam si slobodu sumnjati.
hebote, obožavam teoretičare zavjere kakav si ti….
navedi mi barem jedan valjan razlog zbog kojeg bih se prijavljivao s dvostrukim nickom na temama ATPL i DIOK i sve ću ti priznat:
– da sam homić
– da se drogiram
– da sam prištav, malen i nesretan
– da sam u dionice uložio ukupno 3450 kn koje mi je posudila baba Mara od njemačke penzije
– da sam nezaposlen, bez auta, mobitela i stana
– da nemam blage veze o dionicama
– da sam završio obrtničku školu, zvanje pomoćni kuhar…
ajde, pucaj. čemu bi, recimo, tebi služio dvostruki nick da ga imaš?
Pa sto to nije jedino vazno u ovim trenutcima? [smiley]
isprike,zbog posta svima kojima smeta,no kasno je,a nama je dosadno,pa da malo popricamo
Al nam Ina potonula danas.Decki imate vi sta Ine ,i jeste je dali madjarima..ja vec tjednima mislim izaci,no ipak nisam..odlucih cekat,nemam puno pa mi nije problem..
nemam INA, ali kad si vec pitao, evo nek se tu nadje ono sto sam postao na toj temi.
Lijepo je citati ovakve optimisticke postove, no skrenuo bi i pozornost na kretanje cijene dionice HT, koja je jelte u vlasnistvu DT. Fucka se Nijemcima za cijenu dionice, apsolutni su gospodari. A da i nesto zaskripi (ne vidim kako je to moguce) lagano dokupe po diskont cijeni.
Moje je skromno misljenje da su Madjari dobili nesto sto ce se pokazati kao jeftina trgovina: infrastrukturu, mogucnost dizanja cijene plina. Dakle puno para za zaraditi malo za ulagati. Zaboravite pricu o rafinerijama, da su htjeli tu modernizaciju bi pogurali jos prije ove "postprodaje". Imaju oni dosta svojih rafinerija, a ako i nemaju gradit ce ih u Madjarskoj. Evo, primjerice Tifon koji zasad jedino prodaje euro 5 gorivo dolazi nam iz Ugarske. Ne vidim razloga zasto bi za Ina bila druga prica.
Jedino sto mi mali mozemo uciniti jest da, iz cistog protesta, kupujemo gorivo na OMV stanicama. Skruseno priznajem da tocim iskljucivo na Tifonu, a razlog je euro 5 gorivo. Uskoro bi i OMV trebao poceti nuditi tu klasu goriva, a onda zbogom Mađari i Mađaroni. Nije da ce to ista promijeniti, ali stvar je principa. Kad bi to svi gradjani ucinili mozda bismo i mogli otkupiti natrag INA za recimo 2200 po dionici.
No poznavajuci nas Rvate, mi smo hrabri, jaki i dosljedni na dva mjesta: u pivnicama i na forumu.
Siguran sam da ce Decak i svi oni koji su ovdje vikali (znamo te glasnogovornike INA) ne damo INA prvi tociti na INAMOL benzinskim pumpama. Jel tako Stevo?
isprike,zbog posta svima kojima smeta,no kasno je,a nama je dosadno,pa da malo popricamo
Al nam Ina potonula danas.Decki imate vi sta Ine ,i jeste je dali madjarima..ja vec tjednima mislim izaci,no ipak nisam..odlucih cekat,nemam puno pa mi nije problem..
na žalost, inu nisam imao premda sam u par navrata imao prst na okidaču.
mislim da si trebao prodati, zrokat će je mirovinci ispod 2000 kn da bi je mogli što jeftnije kupit kad im sjedne MOL-ova lova od prodaje iste te Ine.
mene u ovom času više zanima ATPL. čini mi se da ipak nije sve crno u brodarskom sektoru kakko nam mnogi žele prikazati.
Danasnja rasprodaja ,kako to objasniti,osim cisti debilizam.
Ni slučajno debilizam.
Trebalo je svima pokazati da je MOL-ova ponuda nešto najljepše što nam se moglo dogoditi.
Pa da svi pohrle u SDA predati potrebne papire na vrijeme.
Potom na scenu opet stupaju mirovinci, rokaju cijenu ispod 2000 i onda se počinju lagano krcat.
Ina je dugoročno ulaganje par excellence, tko to ne shvaća nije za burzu.
Pa zar je tako tesko bilo za skuzit?
isti stil pisanja, glumci u avataru, pa cak i pocetno slovo nicka isto…. samo, kako ce to njemu pomoci?????
S obzirom na to da sam tu izravno optužen za dvostruki nick, a ne znam doista zašto, molim kolegu kerefeka da se javi i opovrgne ove bedastoće.
Stvarno u životu nemam pametnijeg posla nego se prijavljivat s višestrukim nickovima na forum i onda nešto činit, ne znam uopće što bi to bilo i s kojim ciljem.
Sakai, ja sam mislio da si ti barem donekle normalan dečko.
Na žalost, prevario sam se.
[/quote]
Ajde, ajde imas dupli nick da sam sebi biljezis stoje [wink]