ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,78
1.626
38
42,50
43,00
-1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bitno da se kuzimo [wink]

PS. evo ti stotka.

Hebote Sakai, fulo si profesiju. [smiley]
[/quote]

Pa zar je tako tesko bilo za skuzit?

isti stil pisanja, glumci u avataru, pa cak i pocetno slovo nicka isto…. samo, kako ce to njemu pomoci?????

Pero Kvrga je ipak druga osoba.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

isti stil pisanja, glumci u avataru, pa cak i pocetno slovo nicka isto…. samo, kako ce to njemu pomoci?????

Pripazite vi s glumcima u avataru, Sakai is on the road again…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Bitno da se kuzimo [wink]

PS. evo ti stotka.

Hebote Sakai, fulo si profesiju. [smiley]
[/quote]

Pero Kvrga je ipak druga osoba.

[/quote]

Ne znam… ne obraćam pažnju na te detalje. Stil pisanja? [shocked] Fakat si lik. Mora da si pročito svu lektiru u srednjoj [lol] Anyways, svaka ti dala [thumbsup]

I'LL BE BACK

Mora da si pročito svu lektiru u srednjoj [lol] Anyways, svaka ti dala [thumbsup]

vjeruj mi, da samo znas koliko si u krivu, bacija bi se odmah sa trogirskog mosta. [smiley]

to ja onako, usput.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Dugo vec pratim brodarski sektor u Amera i moram priznati da jos nisam vidio ovakvu situaciju da FFA lete u nebo a dionice brodara u podrum,ocigledno je tamo zavladala totalna panika koja vise nema veze sa mozgom danas sam isao u dokup Genca najvise zbog futuresa.Saljem vam u prilogu FFA na zavrsetku trgovanja.

SAM PROTIV SVIH

Pripazite vi s glumcima u avataru, Sakai is on the road again…

[/quote]

Ufff… srećom pa ja imam političara [lol]

I'LL BE BACK

Mora da si pročito svu lektiru u srednjoj [lol] Anyways, svaka ti dala [thumbsup]

vjeruj mi, da samo znas koliko si u krivu, bacija bi se odmah sa trogirskog mosta. [smiley]

to ja onako, usput.
[/quote]

A jesi mu most izabra …

S obzirom na visinu rečenog mosta, izgleda da Governer i nije toliko u krivu.

Hihihihi… zasto sam zna da ces se ti javiti?

Ma na TNPL Lopina ne piše, čak sam malo zabrinut, pa navratio ovdje.

Inače, ljubitelju književnosti, onako usput, danas prolazia famoznim mostićem i srce me streslo kad sam pogleda dolje, brrrrr.

S obzirom na to da sam tu izravno optužen za dvostruki nick, a ne znam doista zašto, molim kolegu kerefeka da se javi i opovrgne ove bedastoće.
Stvarno u životu nemam pametnijeg posla nego se prijavljivat s višestrukim nickovima na forum i onda nešto činit, ne znam uopće što bi to bilo i s kojim ciljem.
Sakai, ja sam mislio da si ti barem donekle normalan dečko.
Na žalost, prevario sam se.

hate red

Dugo vec pratim brodarski sektor u Amera i moram priznati da jos nisam vidio ovakvu situaciju da FFA lete u nebo a dionice brodara u podrum,ocigledno je tamo zavladala totalna panika koja vise nema veze sa mozgom danas sam isao u dokup Genca najvise zbog futuresa.Saljem vam u prilogu FFA na zavrsetku trgovanja.

Drys je u after marketu +4,14%

Ma na TNPL Lopina ne piše, čak sam malo zabrinut, pa navratio ovdje.

Inače, ljubitelju književnosti, onako usput, danas prolazia famoznim mostićem i srce me streslo kad sam pogleda dolje, brrrrr.

Je.a ga cuk, nisam nista cita osim Patnje mladog Werthera!!!!…

znam kako ti je, ja isto patim od visina…. [smiley]

A sto se tice doticnog gospodina, oba pisu gotovo uvijek na DIOKI i ATPL temi. Nikad zajedno i uvijek kontra. Buduci da je ovaj forum prepun takvih, dopustam si slobodu sumnjati.

A da imam nesto protiv njih, nemam [smiley]

New Report

Close