Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,78 | 1.626 | 38 | 42,50 | 43,00 | -1,16% |
Hebote Sakai, fulo si profesiju. [smiley]
[/quote]
Pa zar je tako tesko bilo za skuzit?
isti stil pisanja, glumci u avataru, pa cak i pocetno slovo nicka isto…. samo, kako ce to njemu pomoci?????
Pero Kvrga je ipak druga osoba.
isti stil pisanja, glumci u avataru, pa cak i pocetno slovo nicka isto…. samo, kako ce to njemu pomoci?????
Pripazite vi s glumcima u avataru, Sakai is on the road again…
Hebote Sakai, fulo si profesiju. [smiley]
[/quote]
Pero Kvrga je ipak druga osoba.
[/quote]
Ne znam… ne obraćam pažnju na te detalje. Stil pisanja? [shocked] Fakat si lik. Mora da si pročito svu lektiru u srednjoj [lol] Anyways, svaka ti dala [thumbsup]
Mora da si pročito svu lektiru u srednjoj [lol] Anyways, svaka ti dala [thumbsup]
vjeruj mi, da samo znas koliko si u krivu, bacija bi se odmah sa trogirskog mosta. [smiley]
to ja onako, usput.
Dugo vec pratim brodarski sektor u Amera i moram priznati da jos nisam vidio ovakvu situaciju da FFA lete u nebo a dionice brodara u podrum,ocigledno je tamo zavladala totalna panika koja vise nema veze sa mozgom danas sam isao u dokup Genca najvise zbog futuresa.Saljem vam u prilogu FFA na zavrsetku trgovanja.
vjeruj mi, da samo znas koliko si u krivu, bacija bi se odmah sa trogirskog mosta. [smiley]
to ja onako, usput.
[/quote]
A jesi mu most izabra …
S obzirom na visinu rečenog mosta, izgleda da Governer i nije toliko u krivu.
Hihihihi… zasto sam zna da ces se ti javiti?
Ma na TNPL Lopina ne piše, čak sam malo zabrinut, pa navratio ovdje.
Inače, ljubitelju književnosti, onako usput, danas prolazia famoznim mostićem i srce me streslo kad sam pogleda dolje, brrrrr.
S obzirom na to da sam tu izravno optužen za dvostruki nick, a ne znam doista zašto, molim kolegu kerefeka da se javi i opovrgne ove bedastoće.
Stvarno u životu nemam pametnijeg posla nego se prijavljivat s višestrukim nickovima na forum i onda nešto činit, ne znam uopće što bi to bilo i s kojim ciljem.
Sakai, ja sam mislio da si ti barem donekle normalan dečko.
Na žalost, prevario sam se.
Dugo vec pratim brodarski sektor u Amera i moram priznati da jos nisam vidio ovakvu situaciju da FFA lete u nebo a dionice brodara u podrum,ocigledno je tamo zavladala totalna panika koja vise nema veze sa mozgom danas sam isao u dokup Genca najvise zbog futuresa.Saljem vam u prilogu FFA na zavrsetku trgovanja.
Drys je u after marketu +4,14%
Ma na TNPL Lopina ne piše, čak sam malo zabrinut, pa navratio ovdje.
Inače, ljubitelju književnosti, onako usput, danas prolazia famoznim mostićem i srce me streslo kad sam pogleda dolje, brrrrr.
Je.a ga cuk, nisam nista cita osim Patnje mladog Werthera!!!!…
znam kako ti je, ja isto patim od visina…. [smiley]
A sto se tice doticnog gospodina, oba pisu gotovo uvijek na DIOKI i ATPL temi. Nikad zajedno i uvijek kontra. Buduci da je ovaj forum prepun takvih, dopustam si slobodu sumnjati.
A da imam nesto protiv njih, nemam [smiley]