Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Zavisi na kojem tonu gradite taj septakord… Pozdravljam prisutne jer kao što vidite novi sam iako vas već neko vrijeme pasivno pratim… imam informaciju iz dosta pouzdanih izvora da je m/b “pelješac” ugovoren na 107000usd. ima li itko kakvu sličnu informaciju ili može li netko provjeriti navedeno.
Ne znam šta pije taj pouzdan izvor, ali bi trebao malo smanjiti[smiley2]
DRYS 121.78
+3.28 (2.77%)
Volumen 5,23M sto je skoro duplo od prosjecnog volumena. Pa ak kome ovo kaj znaci … [smiley2]
DRYS je jučer pao 8%, da bi danas porasao. Nastavljajući tako prema 160$.
Isto to će se desiti i s ATPL, čemu panične reakcije. Ne možemo svaki dan 5% gore
DRYS je jučer pao 8%, da bi danas porasao. Nastavljajući tako prema 160$. Isto to će se desiti i s ATPL, čemu panične reakcije. Ne možemo svaki dan 5% gore
Prolistah sve današnje postove na ovoj temi. Gdje ste vidjeli panične reakcije?
Panični i euforični tekstovi na ovoj temi, zadnjih dana pišu se do 16:00h. Nakon toga vremena, likovi koji ih pišu, utihnu, a nadalje se ovdje može pratiti konstruktivna rasprava. Ubuduće, sve što se na temi ATPL napiše od 8 do 16, ne ću ni čitati..
zanimalo bi me: da li se mogu kupiti dionice nekog od rezalista u svijetu?
pricali ste dosta o rezalistima u turskoj, da li su na burzi?
Prolistah sve današnje postove na ovoj temi. Gdje ste vidjeli panične reakcije? Panični i euforični tekstovi na ovoj temi, zadnjih dana pišu se do 16:00h. Nakon toga vremena, likovi koji ih pišu, utihnu, a nadalje se ovdje može pratiti konstruktivna rasprava. Ubuduće, sve što se na temi ATPL napiše od 8 do 16, ne ću ni čitati..
Kolega, slažem se sa vama u potpunosti.
Ja sam panicno lupio potkraj dana po asku da mi ne zbrise iznad 3700 [smiley2]. Vidjet cemo jesam li prenaglio.
Kladim se da Vi ne znate kako se pomoću septakorda može modulirati iz F-dura u c-mol. [smiley1]
hmmmm, iz F dura u c mol…nije jednostavno…u F duru je samo promjenjen b, u c-molu/es-duru moramo još dodati i es i as….aj mi baš objasni stravinsky..može na pm
ja ti znam ove pop modulacije iz C u F ili onako seljački u Cis…
di mi je sad profa iz lisinskog da mi kaže…ili barem da me ufura u čarobni svijet brodara koji sam propustio u 2007…pa da skupim neku pinku…ima da mi 4 crnca sviraju i još beyonce da mi pjeva u krilu dok je gladim po asddfyxc
nego….da li da uletim sada u ATPL…ne mogu vas gledati kako se bogatite meni pred očima…..znam da sam zakasnio…pratio sam moje pulene u ledu/diokiju ali ljudska pohlepa nema granica pa eto…mislim…ako može