ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 00:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vidim da vlada neka euforija kupnje odo onda i ja provat ubost koji komad[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Eto sad je opet sve u redu !

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ja sam prodao ZVZD i dokupio jucer 33kom po 3815..a drugi dio ukucao u JDPL.
pa sta?[smiley2]
izracunao sam si da je sve to ispod 5 000kn jeftino, ako se ovi trendovi nastave[smiley11]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ne znam, meni ovo ne miriši na dobro.
Možda će pad dobiti u trećem kvartalu biti ipak veći nego smo očekivali, a fondovi to već znaju.
U svakom slučaju tko nije 100% siguran, bolje neka proda dok još može.

Evo ja sam već krenuo………KUPOVAT !

[smiley2]

Techman: ” Alien: ” vedric: ” ima koji veliki nalog na kupnji ,,među prvih 5 se ništ ne vidi ” Nema ” Vjerovatno su fondovi obustavili shopping i to se odmah osjeti. Na moju nesrecu imao sam slobodnog casha za svega 5 komada na 3650. Hogare vidis da se moze i ispod ATH ali brzo ce mo mi natrag sad kad sam dokupio. ” Sad znam kog cu psovat jer sam uspio samo 3 komada ulovit na toj cijeni. [smiley2]

Ne prakticiram liparenje ali kako sam imao malo vremena ovaj put sam bio prisutan na Investoru i koregirao. To nije danasnja naj niza cijena. Netko je imao i bolji shopping

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ne znam, meni ovo ne miriši na dobro. Možda će pad dobiti u trećem kvartalu biti ipak veći nego smo očekivali, a fondovi to već znaju. U svakom slučaju tko nije 100% siguran, bolje neka proda dok još može.

a jeste vi svoje prodali kolega?
[smiley1]

BDI-24 …….10724………………………………………

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Kao i zadnjih dana. BDI down, a handy up…Ili jezikom ulagaca…ATPL down, JDPL up

BDI 10724 (-24)
BCI 15272 (-89)
BPI 10869 (-61)
BSI 6716 (+38)
BHSI 3109 (+30)
BCITCavg $180840(-1428)
BPITCavg $88013(-500)
BSITCavg $70226(+394)
BHSITCavg $45566(+461)

Shares of Drybulk Shippers Finish Mixed As Analyst Raises Estimates, Shipping Index Slips

NEW YORK (AP) — Shares of drybulk shippers finished mixed Tuesday after an analyst raised estimates on the sector, but profit taking and a slip in a key shipping index dragged some stocks lower.
The Baltic Dry Index, which covers drybulk shipping rates and is managed by the Baltic Exchange in London, fell 8 points Tuesday to close at 10,748 after hitting all-time high Monday of 10,756.

ADVERTISEMENT

The index measures rates on 40 shipping routes on a time charter and voyage basis.

Meanwhile, Jefferies & Co. analyst Douglas J. Mavrinac raised price targets and 2007 and 2008 earnings estimates on seven major drybulk carriers, suggesting new iron ore production over the next 12 months should drive stocks even higher than previously anticipated.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Zagore..ide li s tobom i Chico u kupovinu???

Evo upravo smo uspjeli nešto i nadokupit, sitnih 45 komada, neko nas poklopio !

[smiley2]

Kao i zadnjih dana. BDI down, a handy up…Ili jezikom ulagaca…ATPL down, JDPL up BDI 10724 (-24) BCI 15272 (-89) BPI 10869 (-61) BSI 6716 (+38) BHSI 3109 (+30) BCITCavg $180840(-1428) BPITCavg $88013(-500) BSITCavg $70226(+394) BHSITCavg $45566(+461)

ne bih rekao..
pa i ATPL ima handije u odnosu s panamaxima pola-pola
[smiley2]

Kao i zadnjih dana. BDI down, a handy up…Ili jezikom ulagaca…ATPL down, JDPL up

To je vjerovatno jezikom ulagača koji ne zna o čemu priča.
Atlantska Plovidba posjeduje više handy brodova od Jadroplova, kolega.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

New Report

Close