Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
gogo1: ” MiG29: ” eduardo: ” mark1: ” #21: ” BALTIC DRY BULK INDICES 16 October 2007 Wednesday 17 October 2007 INDEX Baltic Dry Index 10748 -8 Baltic Capesize Index 15361 -102 Baltic Panamax Index 10930 -45 Baltic Supramax Index 6678 +60 Baltic Handysize Index 3079 +59 For more information on routes or calculations please visit ” Daješ jučerašnji podatak viđen već jučer , moga si sačekat po ure ima bi friške podatke. ” I ja kažem, ali nema veze. Nego mišljenje zašto je tako zavrludala cijena ? [smiley2] Pozdrav ” eduardo, prijatelju.. prodaj!!! za svoje i nase dobro [smiley15] stavrno je neko dobro rekao da je INGRA najbolja dionica..jer ju ne moze svako kupiti[smiley1] a ja se uzdah u brodarski biznis[smiley16] ” eduardo…hitno prodaj..znaš li da brodovi lako tonu??? ” Trend baljezganja se nastavlja čim prvi krene. Bravo ! Čemu ovaj forum uopće, ako se ne mogu razmijeniti mišljenja bez da se neko pravi pametan. Al’ neka. Šta sad. Svaka budala ima svoje veselje. [smiley1]
Daj eduardo….pa malo šale ne škodi…
nemaš straha…ako te to tješi ja sam još danas dokupljivao ATPL..vjerujem u tu dionicu i samo povećavam svoj portfelj (želim doći do barem 100 dionica)
Daj eduardo….pa malo šale ne škodi… nemaš straha…ako te to tješi ja sam još danas dokupljivao ATPL..vjerujem u tu dionicu i samo povećavam svoj portfelj (želim doći do barem 100 dionica)
Apsolutno sve što si rekao prihvaćam, ako je šala !!!
[smiley2]
Ja sam danas preskupo tek ušao, pa zato malo njuškam, da nisam što previdio.
Bit će da je samo splet okolnosti. Nadam se.
Ma ne, ne brine me dugoročno, nego ono, di baš sad kad sam ja ušao 🙂
Ali nema veze.
Pozdrav [smiley2]
gogo1: ” Daj eduardo….pa malo šale ne škodi… nemaš straha…ako te to tješi ja sam još danas dokupljivao ATPL..vjerujem u tu dionicu i samo povećavam svoj portfelj (želim doći do barem 100 dionica) ” Apsolutno sve što si rekao prihvaćam, ako je šala !!! [smiley2] Ja sam danas preskupo tek ušao, pa zato malo njuškam, da nisam što previdio. Bit će da je samo splet okolnosti. Nadam se. Ma ne, ne brine me dugoročno, nego ono, di baš sad kad sam ja ušao 🙂 Ali nema veze. Pozdrav [smiley2]
Ne brini..ne znam koliko ti je to dugoročno..ali za mjesec-dva je sigurno na 4000 tisuće (5 do 10 %)
Ja bih molio ako ima jos panicara da drmnu malo po bidu. Stoji mi nalog na 28 komada vec se ucrvao. Hvala unaprijed [smiley2]
Ne brini..ne znam koliko ti je to dugoročno..ali za mjesec-dva je sigurno na 4000 tisuće (5 do 10 %)
Ma ne brinem zapravo uopće, nego me čisto zanimalo zašto baš sad, ali očito ni zbog čega posebno 🙂
A dugoročno mi je svakako više od tih1-2 mjeseca.
Ipak fala.
[smiley2]
vedric: ” ima koji veliki nalog na kupnji ,,među prvih 5 se ništ ne vidi ” Nema
Vjerovatno su fondovi obustavili shopping i to se odmah osjeti. Na moju nesrecu imao sam slobodnog casha za svega 5 komada na 3650. Hogare vidis da se moze i ispod ATH ali brzo ce mo mi natrag sad kad sam dokupio.
Alien:
”
vedric: ” ima koji veliki nalog na kupnji ,,među prvih 5 se ništ ne vidi ” Nema
”
Vjerovatno su fondovi obustavili shopping i to se odmah osjeti. Na moju nesrecu imao sam slobodnog casha za svega 5 komada na 3650. Hogare vidis da se moze i ispod ATH ali brzo ce mo mi natrag sad kad sam dokupio.
Sad znam kog cu psovat jer sam uspio samo 3 komada ulovit na toj cijeni.
[smiley2]
Ja bih molio ako ima jos panicara da drmnu malo po bidu. Stoji mi nalog na 28 komada vec se ucrvao. Hvala unaprijed
Kolega Alien eto i mene na braniku domovine, ispred vas sa sitnih 45 kom…..
[smiley2]
Podaci govore da se u Kini održavaju velike konferencije komunističkih partija u svakom okrugu po jedna, donose zaključci, a danas je u većim gradovima day off….[smiley2]