ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 04:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

eduardo: ” Molio bih za komentar trenutnog kretanja cijene !? Netko nešto zna ili je to jednostavno jedan od onih tenutaka ….??? ” Ko će znati, izgleda da se situacija ipak stabilizira, oni drhtavih ruku i sa malim prosjekom ulaza mogu izlazit. Za sad mi kad pogledam ostatak tržišta izgleda prihvatljivo, ali treba budno pratiti.

A čini se da je tako nekako.
[smiley2]

date name type dwt blt yard m/e $m buyer 07/10/07 Torm Baltic Bulk 69614 97 Tsuneishi B&W 135.0 Chinese 20/09/07 Patrizia D’Amato Bulk 76633 04 Imabari B&W 2y tc $24000 58.0 Greek

Ovo što si označio bi značilo da je angažiran u T/C po tadašnjoj cijeni , 60 % lošijoj od trenutačne ?

#21: ” BALTIC DRY BULK INDICES 16 October 2007 Wednesday 17 October 2007 INDEX Baltic Dry Index 10748 -8 Baltic Capesize Index 15361 -102 Baltic Panamax Index 10930 -45 Baltic Supramax Index 6678 +60 Baltic Handysize Index 3079 +59 For more information on routes or calculations please visit ” Daješ jučerašnji podatak viđen već jučer , moga si sačekat po ure ima bi friške podatke.

I ja kažem, ali nema veze.

Nego mišljenje zašto je tako zavrludala cijena ?
[smiley2]

Pozdrav

Moje viđenje napisa sam par postova prije uz dodatak panikie , ali neznam zašto , šteta nisam imao više casha otišlo prije neki dan…..

Moje viđenje napisa sam par postova prije uz dodatak panikie , ali neznam zašto , šteta nisam imao više casha otišlo prije neki dan…..

Vidio sam sad da sam to pročitao.
🙂
Fala

HYDE

2 i 2 su 4,samo nekad prije,a nekad kasnije

ima koji veliki nalog na kupnji ,,među prvih 5 se ništ ne vidi

ima koji veliki nalog na kupnji ,,među prvih 5 se ništ ne vidi

Nema

Špancir

ne mora ni bit, to znaci da se nitko ni nece usudit prodat veliku kolicinu po kupnji, razmisljajte malo, atpl kad raste uvijek se sve ionako skida s aska i tako ce opet bit, sta je vama ljudi, pa deset dana smo rasli ko ludii ejjj

[b]JA SAM BIBER, MORAO SAM PROMJENITI NICK[/b]

MiG29: ” eduardo: ” mark1: ” #21: ” BALTIC DRY BULK INDICES 16 October 2007 Wednesday 17 October 2007 INDEX Baltic Dry Index 10748 -8 Baltic Capesize Index 15361 -102 Baltic Panamax Index 10930 -45 Baltic Supramax Index 6678 +60 Baltic Handysize Index 3079 +59 For more information on routes or calculations please visit ” Daješ jučerašnji podatak viđen već jučer , moga si sačekat po ure ima bi friške podatke. ” I ja kažem, ali nema veze. Nego mišljenje zašto je tako zavrludala cijena ? [smiley2] Pozdrav ” eduardo, prijatelju.. prodaj!!! za svoje i nase dobro [smiley15] stavrno je neko dobro rekao da je INGRA najbolja dionica..jer ju ne moze svako kupiti[smiley1] a ja se uzdah u brodarski biznis[smiley16] ” eduardo…hitno prodaj..znaš li da brodovi lako tonu???

Trend baljezganja se nastavlja čim prvi krene.
Bravo !

Čemu ovaj forum uopće, ako se ne mogu razmijeniti mišljenja bez da se neko pravi pametan.
Al’ neka.
Šta sad.
Svaka budala ima svoje veselje.
[smiley1]

Spot od 1.1.2007

New Report

Close