Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
http://www.zse.hr/default.aspx?id=21483
Društvo Atlantska plovidba d.d. dostavilo je obavijest da je dana 17. rujna 2008. godine u 9:38 sati UTC, u kineskoj luci Rizhao izvršena primopredaja m/b Jadran novim kupcima ”Saint Glory Shipping Company” iz Hong Konga.
P.S. ne znam da li je neko već objavio skužajte me
Ima i slika.
Ode Jadran u Aziju, ode još 135mil kn na račun ATPL, znači za 3Q ukupna dobit bi mogla biti oko 330mil kn (po sadašnjem stanju tečaja i poslova).
Plus dosadašnja zarada od 390mil kn, ukupno znači za prva 3 kvartala oko 720mil kn, a ostaje još četvrti kvartal…
Neću računati P/E. Bolje ne.
panamax index danas lijepo potegnuo.
ako ovako nastavi, mogao bi do kraja godine…
ma ne, u pravu si hanger. neću ni ja računat. čemu?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=21485
Atlantska plovidba d.d. – vlastite dionice
Dvije dobre vijesti: Jadran + bdi su se iskoristile za iskrcaj skrivenim nalozima. Nije sjajno [undecid]
Ode Jadran u Aziju, ode još 135mil kn na račun ATPL, znači za 3Q ukupna dobit bi mogla biti oko 330mil kn (po sadašnjem stanju tečaja i poslova).
Plus dosadašnja zarada od 390mil kn, ukupno znači za prva 3 kvartala oko 720mil kn, a ostaje još četvrti kvartal…
Ja sam ga izračunao, meni ispada 6-7 na kraju godine, a vi kako hoćete…
[lol]
Počelo kupovanje od strane ATPL……..
Svaka čast upravi! Kapa gore.
He he, što volim kad sam pametan …10 milja prijavljenog od jučer.
He he, što volim kad sam pametan …10 milja prijavljenog od jučer.
[/quote]
Počne interval rasta BDI, počne uprava i kupovati, odlična procjena….. još podignu i novac od kupovine dionica…..
[lol]
[/quote]
operatvivna [wink]
[Neću računati P/E. Bolje ne.
[lol]
[/quote]
Visoko pucaš , što je u redu.