Lagano me uhvatila panika jer nisam kupio planirano ali izgleda da je stanje uredno.
Kao što sam i pretpostavio, taljiganje na ovim razinama. Bit će vremena za trgovinu, neće to baš up za sada.
Kao što sam i pretpostavio, taljiganje na ovim razinama. Bit će vremena za trgovinu, neće to baš up za sada.
izledalo bi previše lijepo da je potegnulo odmah gore za 5% ali nažalost to je realnost ZSE-a …. [sad]
Ma ja sam zaista vjerovao u preokret danas i zato sam pokusao hvatat ispod 2000. Ameri u zeleno, Dow u plusu, prvi plus na BDI nakon nekog vremena. U medjuvremenu sam povukao nalog. Izgleda da je bilo samo "ludom radovanje".
Ma ja sam zaista vjerovao u preokret danas i zato sam pokusao hvatat ispod 2000. Ameri u zeleno, Dow u plusu, prvi plus na BDI nakon nekog vremena. U medjuvremenu sam povukao nalog. Izgleda da je bilo samo "ludom radovanje".
Pa zato smo i pali jer nisi htio obraniti atpl na 2000kn……. [sad]
gle nije ni čudno što i dalje padamo kad se na HTV-u jučer ,u utorak u 23 h u dnevniku ,vijestima ili čemu već pričalo o stvarima koje su se u americi događale u nedjelju i ponedjeljak.na novoj tv javlja se novinarka iz new yorka. glas katastrofičan ,a u pozadini samo fali godzila koji harači wall street-om.
a u otvorenom dream team . još im je samo rohatinski falio.
Ne, falio im je stvarni kreator kaosa na ZSE Samodol. Mudre glave su sinoc u Otvorenom našle milion uzroka i gle čuda uvjek vanjski neprijatelj. Nitko ne spominje odluku Hanfe i Samodola o nekontroliranom izlazu mirovinaca iz otvorenih fondova šta je i započelo ovaj kaos i ubilo povjerenje u investiranje vecini Hrvata.