Basil:
”
Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ”
Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe.
Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu.
Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu
sa nepotrebnim stvarima.
Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu.
NHF
E pa kad imas lloyd’s list onda to tamo nadji.ima ti,samo malo bolje pogledaj
Basil:
”
Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ”
Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe.
Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu.
Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu
sa nepotrebnim stvarima.
Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu.
NHF
Kako ne koriste ničemu,pa možeš se orijentirati po tonaži i starosti i približno procijeniti vrijednosti ugovora atpl-a?Ako želiš egzaktne podatke,mislim da to već ulazi u poslovne tajne[smiley5]
” E pa kad imas lloyd’s list onda to tamo nadji.ima ti,samo malo bolje pogledaj
Ima kolega ali ne novijeg datuma
Panamax paper trades exceed even the physical leaps and bounds with Q4 trades upgrading steadily throughout, getting a cumulative upgrade of US$ 10,000 by Friday to US$ 83,500 from FIS in London. The Baltic Panamax Index gains 10% in the five days to end at 10,580. The Atlantic Panamaxes are looking extremely tight with short period set to pushing close to the US$ 90,000 daily. Five-to-seven month period is all the rage and Bunge lifts the bar up to US$ 90,000 daily with the 1999-built, 72,844 dwt “Alpha Effort”, even US$ 1,000 above the 4 5 month charter taken by Morgan Stanley with the 2007-built “Perla Bunker”. In the Pacific, the pace is really on the up with rounds comfortably above the US$ 80,000 daily levels but still less than what can be achieved on short period biz. The 2004 built, 76,436 dwt “Maritime Christine”, which has been taken ex-Zhoushan on 16 18 October for six months of trading at US$ 82,000 daily, is a good case in hand.
Basil: ” Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ” Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe. Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu. Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu sa nepotrebnim stvarima. Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu. NHF
Imam informaciju da su ugovori zaključeni na 5 godina.
Može netko ovo potvrditi?[smiley1]
ententinis:
”
Basil: ” Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ” Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe. Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu. Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu sa nepotrebnim stvarima. Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu. NHF
”
Imam informaciju da su ugovori zaključeni na 5 godina.
Može netko ovo potvrditi?[smiley1]
Odakle ti ta inf? Ne vjerujem da je na 5 godina,a ako i je onda bi to bilo po cca 35.000 USD na dan,što je isto fantastično.
evo i mene, usao danas. doduse blize gornjoj granici ali nema veze, vjerujem u ovu dionicu.[smiley2]
Ovo je prije objavljeno: evo ja dajem i adresu
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idUKBNG27234320071016?rpc=44
[smiley2]
jel imam mozda netko vremensku seriju dobiti (prije i poslje oporezivanja) ATPL tijekom proslih godina
jel imam mozda netko vremensku seriju dobiti (prije i poslje oporezivanja) ATPL tijekom proslih godina
Evo, ima netko. [smiley2]
TheStyx: ” jel imam mozda netko vremensku seriju dobiti (prije i poslje oporezivanja) ATPL tijekom proslih godina ” Evo, ima netko. [smiley2]
Strawinsky majstore, ti si ,izgleda, doktor za Atlansku plovidbu.Posalji im CV ,mozda te prime za stalno.[smiley2][smiley2][smiley2]