ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Basil:

Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ”

Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe.
Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu.
Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu
sa nepotrebnim stvarima.
Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu.
NHF

E pa kad imas lloyd’s list onda to tamo nadji.ima ti,samo malo bolje pogledaj

2 i 2 su 4,samo nekad prije,a nekad kasnije

Basil:

Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ”

Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe.
Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu.
Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu
sa nepotrebnim stvarima.
Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu.
NHF

Kako ne koriste ničemu,pa možeš se orijentirati po tonaži i starosti i približno procijeniti vrijednosti ugovora atpl-a?Ako želiš egzaktne podatke,mislim da to već ulazi u poslovne tajne[smiley5]

” E pa kad imas lloyd’s list onda to tamo nadji.ima ti,samo malo bolje pogledaj

Ima kolega ali ne novijeg datuma

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Panamax paper trades exceed even the physical leaps and bounds with Q4 trades upgrading steadily throughout, getting a cumulative upgrade of US$ 10,000 by Friday to US$ 83,500 from FIS in London. The Baltic Panamax Index gains 10% in the five days to end at 10,580. The Atlantic Panamaxes are looking extremely tight with short period set to pushing close to the US$ 90,000 daily. Five-to-seven month period is all the rage and Bunge lifts the bar up to US$ 90,000 daily with the 1999-built, 72,844 dwt “Alpha Effort”, even US$ 1,000 above the 4 5 month charter taken by Morgan Stanley with the 2007-built “Perla Bunker”. In the Pacific, the pace is really on the up with rounds comfortably above the US$ 80,000 daily levels but still less than what can be achieved on short period biz. The 2004 built, 76,436 dwt “Maritime Christine”, which has been taken ex-Zhoushan on 16 18 October for six months of trading at US$ 82,000 daily, is a good case in hand.

Basil: ” Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ” Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe. Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu. Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu sa nepotrebnim stvarima. Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu. NHF

Imam informaciju da su ugovori zaključeni na 5 godina.
Može netko ovo potvrditi?[smiley1]

ententinis:

Basil: ” Molim samo fixture za brodove ATPL? Pa dobro znate li vi sto ste vi sad trazili?! Da vam kazem i koliko ce biti cijena dionice 31,12,2007? ” Jedino što nas zanima je na koliko su zaključeni ugovori za brodove Atlantske Plovidbe. Ova pusta nabrajanja 156 različitih brodova i njihovih cijena ne koriste ničemu. Znate i mi imamo Lloyd’s List i znamo čitati pa vas lijepo molim da prestanete zatrpavati ovu temu sa nepotrebnim stvarima. Kad nađete cijenu za Libertas ili Petku onda nam javite, jer i mi to tražimo po internetu. NHF

Imam informaciju da su ugovori zaključeni na 5 godina.
Može netko ovo potvrditi?[smiley1]

Odakle ti ta inf? Ne vjerujem da je na 5 godina,a ako i je onda bi to bilo po cca 35.000 USD na dan,što je isto fantastično.

evo i mene, usao danas. doduse blize gornjoj granici ali nema veze, vjerujem u ovu dionicu.[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ovo je prije objavljeno: evo ja dajem i adresu
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idUKBNG27234320071016?rpc=44
[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

jel imam mozda netko vremensku seriju dobiti (prije i poslje oporezivanja) ATPL tijekom proslih godina

jel imam mozda netko vremensku seriju dobiti (prije i poslje oporezivanja) ATPL tijekom proslih godina

Evo, ima netko. [smiley2]

TheStyx: ” jel imam mozda netko vremensku seriju dobiti (prije i poslje oporezivanja) ATPL tijekom proslih godina ” Evo, ima netko. [smiley2]

Strawinsky majstore, ti si ,izgleda, doktor za Atlansku plovidbu.Posalji im CV ,mozda te prime za stalno.[smiley2][smiley2][smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

molio bih ako netko može postat dananje transakcije.hvala

New Report

Close