Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
mislite li kolega da dolazi do visegodisnjeg ciklusa niskih vozarina,to jest da je doslo do vece ponude bulk prostora nego sto je potraznja???????i molio bih vase misljenje koliko bi takvo stanje odokativno moglo potrajati?
hvala
mislite li kolega da dolazi do visegodisnjeg ciklusa niskih vozarina,to jest da je doslo do vece ponude bulk prostora nego sto je potraznja???????i molio bih vase misljenje koliko bi takvo stanje odokativno moglo potrajati?
hvala
Pretpostavljam da je ovo adresirano na mene. Brodarska je industrija ciklicna ali ja ne mislim da ulazimo u silazni trend sinusoide. Pripisujem ga drugim uticajima da sad ne elaboriram. Upravo sam nesto na tu temu postao na JDPL. U Svibnju smo zakljucili FF deal za 3 handy-ja za 2009 na poprilicno visok iznos (42000). Kanadska banka koja je to prihvatila ima ogromno iskustvo i tim analiticara koji prave prognoze marketa. Ne desava im se bas da grijese. To mi daje signal da su ove tektonske pojave uzrokovane drugim uticajima koji su vjerovatno prolazni. No nikad ne reci nikad. I Bilic je danima govorio da smo danas favoriti i ispalo je da nismo.
Davno se nisam javio na ovoj temi. Jucer sam preodao gotovo citav paket. Ostavio sam sicu od 20 dionica da me ne zaskoci totalno nespremnog eventualan iznenadan rast. BDI mi pada nesto brze nego je za ocekivati vezano za jacanje dolara i pad cijene nafte.
Mislim da si i tih 20.ak trebao prodati… Mislim da će ovih tektonskih poremečaja biti još
Brodari vani odskočili [shocked], a kod nas nastavak pada… Stvarno nema se smisla nervirati, ovo me počinje zabavljati. [smiley]
Brodari vani odskočili [shocked], a kod nas nastavak pada… Stvarno nema se smisla nervirati, ovo me počinje zabavljati. [smiley]
da ti bar vjerujem
Mislim da bi se trebao (mogao) trezor ukljuciti u kupnju na razinama po 2100-2150kn (u slucaju da cijena dodje do navedene).
Uživaj i dobra zabava. Inače, nisam baš pristalica teorije zavjere, no nekako imam feeling da cijenu ruši pajdo što kupuje. Pripazite da u 4Q od njega ne budete kupovali, ali po nešto drugačijim cijenama, you know what I mean.
Može li netko tko ima uvid u dubinu naloga na bidu vidjeti gdje stoje veći nalozi? Vidio se onaj od cca 340 komada na 2120 na trenutak, ali ne vidim ga sad a baš me zanima gdje još ima većih naloga. Molim dobru dušu da pripomogne, unaprijed hvala…
Može li netko tko ima uvid u dubinu naloga na bidu vidjeti gdje stoje veći nalozi? Vidio se onaj od cca 340 komada na 2120 na trenutak, ali ne vidim ga sad a baš me zanima gdje još ima većih naloga. Molim dobru dušu da pripomogne, unaprijed hvala…
Kada sam na ovo što se danas dešava ukazivo proglašen sam navlakačem. Jedino što sam radio je posto crne vijesti iz sektora. Jučer su brodari vani narasli. Da li to znači da će doći do promjene trenda nitko ne zna….
Samo kad se nekog proglasi navlakačem zato što posta realnosti iz svijeta, i pretpostavlja pad, onda na to gledajte i obrnuto….
Najlakše je reć Sad kreeeećemo….
Ukrcat ću se u Atlansku, istina možda i zakasnim, no smatram ne još….
Svi smo se pitali zašto Vlaho i ekipa prodaje. Ljudi su dugo u tome poslu, pa vide dalje od nas. Ne bi me čudilo kada bi počeli ponovno dokupljivati na ovim cijenama, a možda čekaju da se još slegne – (legne).
Samo kad se nekog proglasi navlakačem zato što posta realnosti iz svijeta, i pretpostavlja pad, onda na to gledajte i obrnuto….
Najlakše je reć Sad kreeeećemo….
O kako mi je ovo poznato sa JDPL topica. Bratija i mene proglasila drukerom jer im se nisu dopadali moji postovi. Sad su jaganjci utihnuli.