Baltic Exchange Dry Index 5026 DOWN 229
BCI Baltic Exchange Capesize Index 6864 DOWN 331
BPI Baltic Exchange Panamax Index 5017 DOWN 318
BSI Baltic Exchange Supramax Index 3160 DOWN 70
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1817 DOWN 46
obično je bivalo. što više brzo spuste, to je brže išlo nazad up…
ako padanje ne bude duže vrijeme, i povratak će biti brz…
IMHO
Danas i jučer sam ispucao svu lovu kupujući ATPL. A prije neki dan sam prodao na 2370! Tko želi zaraditi, sad se kupuje, ovo je takav dan, bit će i zelenih. Samo ne gubiti živce.
Danas i jučer sam ispucao svu lovu kupujući ATPL. A prije neki dan sam prodao na 2370! Tko želi zaraditi, sad se kupuje, ovo je takav dan, bit će i zelenih. Samo ne gubiti živce.
Da mi je biti tvoj broker…
Evo cijelo ljeto nisam pratio dionice….
U portfelju sam drzao samo HT i INU (odlican izbor) + nesto sitno ADPL i EIGa( strasno los izbor) + gotovina…
Na kraju balade ipak izgleda da je vlada odlucila da MOL dobiva INU i da se nitko drugi ukljuciti u igru, tako da sam danas prodao dio INE i kupio ATPL….
Vjerujem da ATPL moze potonuti i nize ali vec ovo je gledajuci dugorocno izuzetno isplativo….
kako ona bude padala tako cu ja prodavati INU… ako pocne rasti, pa nije ni to lose.
Evo cijelo ljeto nisam pratio dionice….
U portfelju sam drzao samo HT i INU (odlican izbor) + nesto sitno ADPL i EIGa( strasno los izbor) + gotovina…
Na kraju balade ipak izgleda da je vlada odlucila da MOL dobiva INU i da se nitko drugi ukljuciti u igru, tako da sam danas prodao dio INE i kupio ATPL….
Vjerujem da ATPL moze potonuti i nize ali vec ovo je gledajuci dugorocno izuzetno isplativo….
kako ona bude padala tako cu ja prodavati INU… ako pocne rasti, pa nije ni to lose.
što napadete čoveka
pa i moj portfelj s današnjim danom
ATPL 27% je u prednosti u odnosu na INU 26% [smiley]
po meni si malo prebrz na okidacu…no svaka cast , kupio si dionicu i pol….
sad onaj tezi dio…..cekanje…
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
vi ste male bebe prema meni
kod mene atpl puno više kotira u portfelju…
ja sam ga jučer[na žalost] još pojačala..sad mi je 59,39%
ovo na žalost je zbog toga jer sam mogla taj keš kojeg sam imala danas puno bolje iskoristiti..
ali šta je,tu je..
šta mislite tko je stavio branu na 2200kn?
vjerujem da je mogao prodati za višu cijenu…malo je živnulo i okrenulo pema gore, a netko samo sipa po 2200kn??
dokle će??
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1
čestitam današnjim kupcima.