9.9.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 140.111 10.04
2. ATLANTSKA PLOVIDBA D.D. 120.700 8.65
3. CROATIA OSIGURANJE D.D. 68.681 4.92
4. CROATIA OSIGURANJE D.D. – ŽIVOTNO OSIGURANJE 68.680 4.92
5. USKOKOVIĆ ŽELIMIR 57.975 4.15
6. JERKOVIĆ ANTE 54.142 3.88
7. Skrb.: PBZ D.D. 50.795 3.64
8. VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO 49.274 3.53
9. LONZA VLAHO 48.116 3.45 -600
10. Skrb.: HPB D.D. 38.555 2.76
Ukupno: 49.95
Što ovaj Lonza ovako mahnito rasprodaje? Seli na Kubu?!
To je onih 600 sa zadnje obavijesti koje je prenio na neki drugi account 18.08.2008, ali SDA treba minimalno 2 tjedna da sprovedu prijenos. Old news.
FYI, Ukupno je prodao 10.000 komada i to tokom 7.mjeseca i ovih 600 prenio.
Hanger, slažem se. Osim toga da je meni barem dio onog što je Lonza prodao…. A ATPL je, po mom skromnom mišljenju, jako dobra kompanija a samim time i dionica. Brodovi se rentaju za dolare, sa 4.5 kn na 5.01 kunu za oko mjesec dana- nije loše. Ako se nafta zadrži na sadašnjim cijenama, oko 100-ak dolara to znači da će izvještaji biti jako dobri. Mislim da će turistički dio malo podbaciti ali s obzirom da taj dio čini relativno mali udio u cjelokupnom profitu to se ne bi trebalo značajnije odraziti na cjelokupni izvještaj.
Nadam se da dežurni crni prognostičari uviđaju svježe datume ovih informacija. Niti mi izgleda da će se Kina prestati baviti ulagačkim aktivnostima koje su ih krasile do sada, niti mi izgleda da je budućnost tržišta neizvijesna. Ja i dalje smatram da je sve ovo samo jako dobra prilika za ono što slijedi…
Što je najbolje 1y TC-i su skuplji od 4/6 months koji su pak skuplji od spota. [wink]
hanger vam baš svaki dan poaručuje da ostanate mirni, da ne pradate svoje dijonice, dapače da ih kopite. on nije zabrinut.
istovramano pripema keš za, citiram, "ovakve prilike".
prilike? kako za koga.
prilike? kako za koga.
Ako sad na ovim razinama ne vidiš razloga za ulet i bounceback, ne razumijem što radiš na ovom forumu?
Ako sad na ovim razinama ne vidiš razloga za ulet i bounceback, ne razumijem što radiš na ovom forumu?
[/quote]
Druka?
hanger vam baš svaki dan poaručuje da ostanate mirni, da ne pradate svoje dijonice, dapače da ih kopite. on nije zabrinut.
istovramano pripema keš za, citiram, "ovakve prilike".
prilike? kako za koga.
Što ti stvarno misliš da te netko shvaća ozbiljno?
ATPL je trenutno u minusu 1,88% u donosu na jučer a brodari u Americi pali preko 10%. Kako to?
Ljudi, ne nasjedajte na provokacije ovih jadnika što "promatraju" i što se "čude" kad netko argumentirano napiše zašto je sada pametno kupovati a glupo prodavati. No, uvijek možete učiniti i suprotno. Hvala bogu, ima tko će kupiti vače dionice.
ode mi bogami ljubavnica u k…. [embarass]
svaki dan se stavim na kupnj poklopi me kad drugi dan još niže
pa dokle majke mu ?
Pukla krma [sad]