Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
U petak sam uletio na 2325! Vratio sam se uspješno u ATPL!
Pa od tebe su samo brokeri imali koristi, dije tu tvoja zarada
E ovo je pretumbacija na 2335…
Da nije Skylab sad to prodavao ono od petka?!
1765 komada po 2335!! Bravo! Izgleda da će Fannie i Freddie ubrzo potaknut kupnju na svemu što vrijedi, a ATPL vrijedi [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
1765 komada po 2335!! Bravo! Izgleda da će Fannie i Freddie ubrzo potaknut kupnju na svemu što vrijedi, a ATPL vrijedi [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Mislim da se prerano nadaš , bar što se tiče ZSE…..bar dok se ne razbistri muljaža s INA-om.
Mislim da se prerano nadaš , bar što se tiče ZSE…..bar dok se ne razbistri muljaža s INA-om.
Svejedno mislim da je ovo bila dobra i povoljna kupnja, a kad se žabokrečina makne vidjet ćemo jel je voda ispod nje mutna ili bistra [wink]
netko velik je kupio ali netko velik je i prodao.
kamo će cijena nakon te transakcije, što mislite? isplati se sada kupiti ili je bolje čekati da još padne?
netko velik je kupio ali netko velik je i prodao.
kamo će cijena nakon te transakcije, što mislite? isplati se sada kupiti ili je bolje čekati da još padne?
..Ovo si dobro rekao…veliki se igraju između sebe i samo oni znaju u kom će smjeru cijena.Za mene osobno je svaka kupnja ispod 2500 super povoljna. Ali pogoditi kretanje cijene u ova vremena…to ti najbolje znaju ovi novoregistrirani nickovi od kraja osmog i početka devetog mjeseca. [cool]
Dežurni BDIjevci jesmo opet zaronili danas ili nastojimo održati balast?! [smiley]