ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

to se zove transakcija! [thumbsup]

U petak sam uletio na 2325! Vratio sam se uspješno u ATPL!

Pa od tebe su samo brokeri imali koristi, dije tu tvoja zarada

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

E ovo je pretumbacija na 2335…

Da nije Skylab sad to prodavao ono od petka?!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

E ovo je pretumbacija na 2335…

Da nije Skylab?!

[/quote]

A nije on po toj cijeni ne bi mogao ni brokere platiti.
[lol]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

1765 komada po 2335!! Bravo! Izgleda da će Fannie i Freddie ubrzo potaknut kupnju na svemu što vrijedi, a ATPL vrijedi [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

1765 komada po 2335!! Bravo! Izgleda da će Fannie i Freddie ubrzo potaknut kupnju na svemu što vrijedi, a ATPL vrijedi [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Mislim da se prerano nadaš , bar što se tiče ZSE…..bar dok se ne razbistri muljaža s INA-om.

Mislim da se prerano nadaš , bar što se tiče ZSE…..bar dok se ne razbistri muljaža s INA-om.

Svejedno mislim da je ovo bila dobra i povoljna kupnja, a kad se žabokrečina makne vidjet ćemo jel je voda ispod nje mutna ili bistra [wink]

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

netko velik je kupio ali netko velik je i prodao.
kamo će cijena nakon te transakcije, što mislite? isplati se sada kupiti ili je bolje čekati da još padne?

pa kupi s pola love hebemu mišeka! [smiley]

ak padne dokupi, ak poraste super! [proud]

netko velik je kupio ali netko velik je i prodao.
kamo će cijena nakon te transakcije, što mislite? isplati se sada kupiti ili je bolje čekati da još padne?

..Ovo si dobro rekao…veliki se igraju između sebe i samo oni znaju u kom će smjeru cijena.Za mene osobno je svaka kupnja ispod 2500 super povoljna. Ali pogoditi kretanje cijene u ova vremena…to ti najbolje znaju ovi novoregistrirani nickovi od kraja osmog i početka devetog mjeseca. [cool]

Dežurni BDIjevci jesmo opet zaronili danas ili nastojimo održati balast?! [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

bdi?

New Report

Close