ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

cekaju mnogi taj pad….previse njih….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

HANGER!

Gledam vaše tablice,komentare ,razmišljnja i smatram da ste najbolji i najkorektniji od svih.Svaka
čast.A za početnike ste pravi učitelj.Ovo su vrlo bitni podaci i umjesto da to čuvate kao svoju tajnu,
vi to nesebično dajete i nama.
Puno vam hvala.

Ne znam baš za pad, svakodnevno i ustrajno lupaju po bidu pa nikako da znatnije padne, čak i Vlaho ju je jedva gurnuo ispod 2.300kn…
Što bi se trebalo dogoditi da opet padne na 2.000kn? Valjda opći potop crobexa.

Ne znam baš za pad, svakodnevno i ustrajno lupaju po bidu pa nikako da znatnije padne, čak i Vlaho ju je jedva gurnuo ispod 2.300kn…
Što bi se trebalo dogoditi da opet padne na 2.000kn? Valjda opći potop crobexa.

Anonimno, 03.09.2008. u 22:49
sto bi se desilo…..veliki dokup naravno….mnogo kesa je spremno za to….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

zmrklicEvo neki Brodex – indeks koji sadrži 30 brodarskih kompanija – sramota da nema atpl

svejedno , ako ništa može se radit TA i pisat gluposti

http://www.claymore.com/f…4c-4d13-b244-9af700bac77a

@panteon

Uskoro bi se mogao desiti veći pad ATPL.
Dugo se dobro branila.

Drago mi da si se odmah javio kad je u pitanju pisanje gluposti Barone hahahaha

ali ovaj pe 3 kod brodara vani…

dođe mi da si pustim erotske filmove! [lol]

Dok god postoje jasni znaci solidne dugotrajne potražnje (stabilni dugogodišnji ugovori) nema brige za dobru buduću zaradu firme. Ostalo su špekulacije, među njima i trgovanje dionicama obzirom na trenutno stanje brodarskih indeksa.

istina. [thumbsup]
pitanje je samo gdje će biti dno špekulaciji, odnosno koliko će pasti prije nego se odbiju.

ali ovaj pe 3 kod brodara vani…

dođe mi da si pustim erotske filmove! [lol]

prejeben post (stotka) [cool]

po meni atpl je čisti buy već sada, a pogotovo kada dođe do odbijanca vani, te predizbornog
rally-a na američanskim indeksima…

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Ako pretpostavimo da će na kraju ovog kvartala omjer $/kuna iznositi oko 5,00 (sada je 4,93) na pretpostavljenu dobit od oko 50 mil$ samo za ovaj kvartal to predstavlja razliku od 20 milijuna kuna (u odnosu na tečaj s kraja prošlog kvartala 4,59). Kroz godinu dana to predstavlja velik višak milijuna kuna dobiti.

mljac mljac… milijunčeki… [smiley] još milijunčeka [wink]

I'LL BE BACK

Hvala kolega Hanger na postovima, evo još grafikon za novogradnje unatrag 5 godina za sve tipove brodova

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Pardon, zastarjeli attach iz kraja 2007. evo novi za 2008, svibanj. tu je i atlantska unutra sa svoje 4 barke iz JIANGSU EASTERN brodogradilišta

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ma biće ovdje posla i za nas

Vaš link

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Baltic Dry Index (BDI) -272 5874

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close