ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

rooster:Prije ponešto dana sam postao volume by price za maksimalni period, a danas prilažem isti graf ali samo za 2008. godinu, dakle, recentna događanja. Potražite 2400,00 na njemu, pogledajte ostale razine, razmišljajte, uživajte…

rooster, hvala na grafu.
malo me, doduše, lecnulo dok sam vidio da se ove godine tržilo i po 3500 [cry]
ali ovi volumeni nude svjetlo na kraju tunela i nama kojima je prosjek ulaza iznad 2500 [cool]

Bome i nama kojima je prosjek na oko 2400 [proud]

_Nisam nigdje uspio pronaći pa molim, ako netko ima i želi podijeliti s nama, da stavi strukturu dioničara izvan prvih 10. Bilo bi interesantno vidjeti tko dokupljuje na ovom istovaru uprave zadnjih mjesec dana. U prvih 10 ne vidimo niti mirovince niti otvorene fondove. Zna li netko možda tko je od njih prisutan i u kojoj mjeri?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Čemu kulja za ovo šmrc šmrc.Nemože se jadno žensko ni veselit [cry]
Al neljutim se ja, želim nam svima na ovoj dionici što veći prinos, što veću dividendu i što više porasta dobiti i prihoda u mjesecima ispred nas. I želim nam što više Kineza i što više uglja, rudače i pšenice u njihovim lukama [wink]

Na bidu se nadjačavaju i lipare na 2360, a na asku im stoje hrpa od 2367 do 2370. Koliko je to gore? 0,3%?! Bože koliko straha i opreznosti da se ne izgubi 0,3% joj joj

P.S. opet je počelo neko nedonošče kulje ljepiti automatizmom heh

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Čini se da bikovi vode uzaludnu bitku posvuda… vrlo vjerojatno ćemo zaroniti dosta duboko. ja se iskrcao na 2360, ulaz mi je bio manji od toga… vjerujem da sam napravio dobru odluku, uzeo profit i bok. [thumbsup]

žao mi je samo da se nisam iskrcao na 2500.. ali šta se može…

bdi?

bdi?

Ti si isto amater, u 14:03 pitaš za BDI. Nema ga još, tek oko 14:25

nije istina, znaju tu neki ne amateri di to izađe i ranije!

ja nisam tak zagrižen pa nisam bookmarkiro taj web! [tongue]

@wunder
BDI Baltic Exchange Dry Index 7115 DOWN 32
BCI Baltic Exchange Capesize Index 11263 DOWN 28
BPI Baltic Exchange Panamax Index 6012 DOWN 68
BSI Baltic Exchange Supramax Index 4379 DOWN 8
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 2211 DOWN 3

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Dja dja.. a bitno da se mene ušutkava i ponižava, omalovažava kad sam spominjao (iznosio mišljenje, a ne tvrdio) da će se moć kupit jeftinije atpl od 2500, pa kasnije od 2380. nisam neki stručnjak ali pretpostavljam ako se ovo vani rasplete negativno i dow rokne na 10 200, da će crobex isto roknut prema 3000. U takvoj situaciji i ova inače zaista podcijenjena dionica (koja vrijedi 3000 lagano ) ĆE PAST, neovisno o svojim fundamentima.

držim fige da sam u krivu i da idemo ap ap ap. [pray]

Ne moraš ni biti veliki stručnjak samo redovito pratiti zbivanja i informacije. Koliko se da zaključiti to i radiš.
Pusti fige neće pomoći kad logika kaže da si pravu.
Dok se ekipa preko velike bare ne scoolira nama ostaje samo surfati od vala do vala ili ugasiti monitor na još nekoliko mjeseci. [huh]

Ja znam samo da mi taj Lonza već polako ide na živce . Šta mu nije dosta da proda 50 dionica dnevno !!!!!!!!?? I živjeli svi sretni i zadovoljni !

na 4300 sve prodajem...

Pajdo kupio što je namjeravao po 2360, da vidimo gdje će se sad pozicionirati.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close