nisam ni pratio baš ova otpuštanja blabla…
a kaj nikom nije palo na pamet da to dečki stavljaju negdje na skrb? [rolleyes]
novce ili dionice?
@ Ferengi
Nisam bas uvjeren da ce do 2000, mislim da cu ja cekati na 2200, tu je negdje jaci otpor. Ukoliko se poklopi sa prodajom INE (znaci prodaja u roku mjesec dana) ne vjerujem da ce ispod.
Bulk shipping market bears strong tone
Tuesday, 26 August 2008
It is reported that global market for bulk shipping is showing strong trends. Some of the deals inked recently reflect the same. Spot on voyage chartered the Ormond to ship 160,000 tonnes of iron ore at Dampier for transport to Qingdao in China. Freight rate of USD 29.50 per ton is scheduled for August 20th to August 26th 2008. Rio Tinto Shipping time chartered the Tian Bao Hai with delivery at Qingdao and redelivery in China. Charter rate of USD 160,000 per day is scheduled for August 20th to August 22nd 2008.
China’s steel company Jiangsu Shagang voyage chartered a Chinese company owned TBN to ship 160,000 tonnes of iron ore at either Ponta da Madeira or Tubarao in Brazil for transport to Qingdao. Freight rate of USD 75.00 per tonne is scheduled for September 1st to September 10th 2008.
US grain company Cargill voyage chartered the London Courage to ship 180,000 tonnes of coal at Richards Bay in South Africa for transport to Rotterdam. Freight rate of USD 33 per tonne is scheduled for September 1st to September 15th 2008.
Anglo Dutch steel company Corus voyage chartered Nais to ship 70,000 tonnes of iron ore at Narvik in Norway for transport to Ijmuiden in the Netherlands. Freight rate of USD 16.50 per tonne is scheduled for August 28th to August September 1st 2008.
SK Shipping time chartered the Apollo with delivery at Nagoya and redelivery on the east coast of India via Hay Point. Charter rate of USD 40,000 per day is scheduled for August 19th to August 22nd 2008.
džabe vam fundamenti i FI i dividenda kad se odavde iskrcavaju kao u Normandiji 1944.
na 2400-2500 iskrcavaju se mini trejderi, iznad 2500 malo jači trejderi, na 2600 uprava a kad i ako
dođe na 2800 onda i trezor počinje sa iskrcavanjem
[bye] [bye] [bye]
bravo kolega kamenko, odličan opis sadašnjeg trenutka naše male klinike, pardon burze [smiley]
evo vam stotka za kvalitetu i stotka za umjetnički dojam
Dja dja.. a bitno da se mene ušutkava i ponižava, omalovažava kad sam spominjao (iznosio mišljenje, a ne tvrdio) da će se moć kupit jeftinije atpl od 2500, pa kasnije od 2380. nisam neki stručnjak ali pretpostavljam ako se ovo vani rasplete negativno i dow rokne na 10 200, da će crobex isto roknut prema 3000. U takvoj situaciji i ova inače zaista podcijenjena dionica (koja vrijedi 3000 lagano ) ĆE PAST, neovisno o svojim fundamentima.
držim fige da sam u krivu i da idemo ap ap ap. [pray]
džabe vam fundamenti i FI i dividenda kad se odavde iskrcavaju kao u Normandiji 1944.
na 2400-2500 iskrcavaju se mini trejderi, iznad 2500 malo jači trejderi, na 2600 uprava a kad i ako
dođe na 2800 onda i trezor počinje sa iskrcavanjem
[bye] [bye] [bye]
Ne može kraće i ne može jasnije.
Vrijedno citiranja i kada ova dionica krene gore [thumbsup]
Skriveni je na kupnji od 60 kom na 2360,00 ali ih ne mora bit 600.
jel to šest stotina na kupnji?
Bogami jest. Svaka čast. Netko dobro zna vrijednost ove dionice. Šteta jedino što je u okruženju kakvom trenutno jest, kako na našem tako i na globalnom tržištu. Iskreno ja, bih rado dokupio, ali ne mogu niti približno procijeniti koliko će sve ovo još ići niže prije nego što se stabilizira, a kamoli počne rast. Očekivao sam rast sa objavom rezultata, ali znamo da je to samo okidač za iskrcaj u ova tmurna vremena.
rooster:Prije ponešto dana sam postao volume by price za maksimalni period, a danas prilažem isti graf ali samo za 2008. godinu, dakle, recentna događanja. Potražite 2400,00 na njemu, pogledajte ostale razine, razmišljajte, uživajte…
rooster, hvala na grafu.
malo me, doduše, lecnulo dok sam vidio da se ove godine tržilo i po 3500 [cry]
ali ovi volumeni nude svjetlo na kraju tunela i nama kojima je prosjek ulaza iznad 2500 [cool]