Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 900 | 19 | 47,30 | 48,20 | -0,42% |
I Vlad1111 profulao dno. Valjda u analizu nije uračunao istovar trilijardu dionica u kratkom vremenu koje ima uprava.
Bojin se da će ovih dana biti :Član uprave ….. otpustio …… dionica, član uprave ….. otpustio ….. dionica …
Bojin se da će ovih dana biti :Član uprave ….. otpustio …… dionica, član uprave ….. otpustio ….. dionica …
[thumbsup]
vražja uprava, šta su sad našli prodavat dionice.. nisu normalni hehe [lol] ..evo vani su zeleni brodovi iako je more u kojem plove crveno..
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1
sada mi se počinje činiti da nisam trebao bit na 2380 .. poklopilo nas 2 milje.. blllaaahhhh
Ja sam bio na 2390 i drago mi je. Sto ljudi – sto ćudi. [wink]
Nisam pratio trgovanje puno vremena, ali zanimljive bitke se definitivno vode oko kote 2400,00. I nije prvi put da je tako. Moje skromno razmišljanje je da je kupnja ta koja vuče na dole, ali ni prodaja nije tupava. U svakom slučaju, zanimljivo. Kome se nije dalo računati, pri 2400,00 P/E ttm ATPL-R-A iznosi 5,73. Mašala.
Prije ponešto dana sam postao volume by price za maksimalni period, a danas prilažem isti graf ali samo za 2008. godinu, dakle, recentna događanja. Potražite 2400,00 na njemu, pogledajte ostale razine, razmišljajte, uživajte…
[img]http://www.poslovni.hr/Forum/ForumDownloads.aspx?attID=30173[/img]
OO ferengi sad drukamo ap [lol]
a šta ćeš mora se… kako se vani sprema.. čini se da ću gadno popušit ako medo preuzme događanja na wall streetu, mislio sam da smo potvrdili kratkoročni uzlazni trend na sp500 i dji, ali ništa od toga, danas medvjedi izašli mamu im i spržili mi planove…
sutra ako krene oštro prema dolje iskrcam se ja oko 2370-2380.. priznam si minimalni gubitak i čekam.. [thumbsup]
po meni ako se probije 1250 na sp (prema dolje) odnosno 11 150 na dji, onda će h&s na njima odradit medvjeđu uslugu.. a onda i crobi ide dolje i mi na ispod 2000 kunića… [cry]
ali to je moje razmišljanje, nadam se da nije ispravno.. [tongue]
@ferengi – sve je moguče iako mislim da ova igra na zse nema direktne veze s US.