Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
U današnjem padu ima svog udjela i jedan članak koji je izašao u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji(flota Dubrovnik airline). No, ovo smatram tek dnevnim ili maksimalno tjednim problemom.
Smiješ slobodno staviti i link, kad nas već trzaš. [wink]
U današnjem padu ima svog udjela i jedan članak koji je izašao u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji(flota Dubrovnik airline). No, ovo smatram tek dnevnim ili maksimalno tjednim problemom.
Smiješ slobodno staviti i link, kad nas već trzaš. [wink]
Ma ne trzam vas. I ja sam dionicar Atlanske. Nego mi je zanimljivo vidjeti kako odmah krenu jedinice ( ma ko ih…). E da je poslusati stare majstore, nakupovat se na ovim razinama i sve zaboraviti na nekoliko godina… a trzanje je ovo sto mi radimo…
šta je vani bomba pala na drys? [rolleyes]
To zbog ovih naloga, ili pratiš drys u premarketu? Ako je ovo drugo, daj onaj link sa yahoo-a, molim te…
Thnx.
Bulkindeksen Baltic Dry index falls 43 points to 7,147 points
Bulkindeksen Baltic Dry index falls 43 points to 7,147 points
[/quote]
Nije zbog indeksa nego su polugodišnji rezultati slabiji od očekivanja analitičara (otprilike 1$ po dionici). Stvar je u tome što analitičari nisu uzeli u obzir činjenicu da je Drys stavio veliki broj brodova na dugoročne ugovore. Makar je to bilo poznato, a i cijena je u jednom trenutku znatno pala zbog toga. Zato neki misle da je sadašnji pad cijene neopravdan, tj. da je već jednom odrađen.
…earnings below estimates……..
I tržište reagira – vidi vraga !
u pre-marketu je pao dolje 2.5 posto
http://finance.yahoo.com/echarts?s=DRYS#chart1:symbol=drys;range=5d;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on;source=undefined
[embarass]
Evo što je na jelovniku…
Top ask
CIJENA KOLIČINA
2.400,00 207
2.409,90 35
2.415,00 3
2.420,00 407
2.425,00 20
2.428,00 100
2.428,01 210
2.435,00 20
2.444,00 400
2.444,95 3
Mljac. [shocked]
za one koji nisu pratili bio je -8% u premarketu!
sad je beba! [smiley]
Može li link?