Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 7.595 | 155 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
hahahahaha…bolji izvještaj od ovog ja ne vidjeh odavna, dvocifreni rast operativne dobiti, rast neto profita i EPS-a za 74 % ,NPM 45 % što je porast od 28 % u odnosu na isto razdoblje lani…
ko je spominjao neke druge dionice..e da im je imati para ko ZABA naštancali bi oni 10 mlrd kuna dobiti..e a ostale prihode od prodaje brodova da i ne spominjem
Opet prodaja torpedira. Ne daju ovoj dionici gore, i to ti je…
[angry]
Top ask
CIJENA KOLIČINA
2.499,99 1
2.500,00 105
2.508,00 4
2.509,00 10
2.530,00 25
2.530,01 10
2.532,00 4
2.533,00 21
2.533,95 12
2.535,00 1
Ja nisam iznenaden uopce izvjestajem ali jesam reakcijom trzista. Opet se isti scenario ponavlja
odlično izvješće……….divota……….i onda neki govore kako rezultati poslovanja ne opravdavaju ove cijene na burzi
svašta
podcijenjeni smo do boli
a izvješća, sve jedno bolje od drugoga, zaba, ina, hr, atpl, thnk, ingr, igh,ckml, dlkv itd itd [thumbsup]
..Super…samo da se sad nekakav Lonza opet ne aktivira..ili neki fondić koji muku muči sa isplatama udjela. Inače ovo je više nego… [thumbsup]
skoro 140 mlija operativne 2Q.
Toppedali su mi ekspektjšnse [thumbsup]
136.
A P/E (ttm) bez prodaje brodova na cijeni od 2450 je 8,3.
e a kad vam je barba govorija bili ste sumnjičavi, blaženi oni koji ne vidiše a povirovahu.
slatka škola-dica nova
[proud]
meni suze krenule….gas do dakse bebice, gas gas! [kiss]
Izvješće je odlićno, a vani imamo odbijanac, potvrđen kratkoročni uzlazni trend u europi i na wall streetu, mislim da ćemo odradit barem do 2600 ili više.
eto o tome sam ti govorio….
Htjedoh reći, već mjesec dana se znaju podaci izvješća skoro pa u kunu, a zna se i da je trebalo izaći danas, najkasnije u ponedjeljak jer je sutra blagdan, tako se rokovi računaju po zakonu!
Ne vidim u tomu neizvjesnosti ni u "izgleda da dolazi izvješće…" niti u "izgleda da je odlično…"
I ne bi me čudilo da završimo na početnim pozicijama danas, pametni sigurno ne kupuju kad izvješće izađe! Iako je u svemu ovome korisno bilo vidjeti koliko skrivača ima na prodaji!
očete više mučati sa tim napadima na upravu, da vam nije Barbe, Jere i Relje ne bi vi nikad vidili ovakav izvještaj. samo njurgate i jamrate a uprava vas nagradila i nagradit će vas jope. toliko o tome da ih ni briga za dioničare. kome smeta uprava neka ulaže u Transadriu
[angry]