Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Za one koji se oslanjaju na tehničku obradu kretanja cijene evo kratkoročnog predviđanja Signali.biz. što mi je za zaključiti do sada da u periodima više volatilnosti bolje rade. Valjda nisu podešene na ljetni flat line režim.
Uz dužno poštovanje svim obožavateljima ikone , ipak jedna pušiona…
DIVIDENDE NEMA ….!!!!! Nije stigla na račune kako je rekla teta u ATPL-U, nije došla do kraja tjedna
i nije sjela na tekuće račune za dan-dva kako je rečeno….. NIŠTA.
Eto bitne razlike između ERNT-R-A, I ATPL-R-A…. / ne triba više… jel tako ? (
Uz dužno poštovanje svim obožavateljima ikone , ipak jedna pušiona…
DIVIDENDE NEMA ….!!!!! Nije stigla na račune kako je rekla teta u ATPL-U, nije došla do kraja tjedna
i nije sjela na tekuće račune za dan-dva kako je rečeno….. NIŠTA.
Eto bitne razlike između ERNT-R-A, I ATPL-R-A…. / ne triba više… jel tako ? (
i što da ti ja sad radim? dividenda je došla i meni i svima koje znam. poslali su ti dopis svojevremeno sa podacima za isplatu dividende koji je trebalo provjeriti i reagirati ako nešto nije bilo u redu.
provjeri si također da li si na record date (mislim da je to bilo 27.06.) bio upisan pri SDA kao dioničar ATPL ili si dionice prodao prije toga ili ih kupio poslije tog datuma.
ne pratim previše atpl (osim TA iste) pa me nešto interesira…
ako lonza sada prodaje po 2400, a ne kupuje trezor, znači li to da će nakon što se lonza iskrca NETKO potjerati cijenu prema dole ne bi li trezor jeftino kupovao?
ako lonza sada prodaje po 2400, a ne kupuje trezor, znači li to da će nakon što se lonza iskrca NETKO potjerati cijenu prema dole ne bi li trezor jeftino kupovao?
ne mora značiti
Vlad ovo je bilo ispod pojasa.
meni sigurno nije,ionako ga nikad ne uzimam za ozbiljnog i kompetentnog
[smiley]
BTW, ako bi bilo tako kako ti kažeš, onda bi opet taj NETKO trebo terat cijenu prema gore da se ovi iz TOP 10 što povoljnije iskrcaju.
nema logike
Nitko ne piše o izvještaju na dnevniku o porinuću u Vijetnamu…Marina Držića 54 000 t…
– postavljena kobilica za novog Vlahu,
-javljanju kapetana Jerkovića o tome da mu je veći problem popuniti posadom brodove, nego lova koja nije uopće problem…
đemo,
ako se iskrcava SAMO lonza, onda mu se možda omogućava iskrcaj po kakvoj-takvoj cijeni, a nakon toga ista se potjera dole radi jeftinog dokupa.
đeronimo.
samo logično pitanje, nikakav udarac.