2.400,00 181
2.404,00 185
Dat cu mu ja love nesto ako mu je hitno, samo da mi ne rusi favoritku.
ma Vlaho uopće i nije bitan zapravo, da nije njega bio bi Marko, Pero, Stipe ili već netko..
bilo je iskrcavanja i prije Vlahe..
ono što je zapravo smiješno jest da ni na drugim dionicama nije bitno bolja situacija..
nema svježih para koje bi ovo pokrenule (izuzetak je INA pa i HT)
[bye]
Pozdrav svima!
Za slobodne dionice dividenda sjela 28.07.2008. na tekuci racun PBZ. Za dio dionica registiranih s PBZinvestorom jos uvijek nista.
Ima li vijesti vezanih za primopredaju novog Kineza?
Je, da ti kazemo morali bi te ubiti (jer bi ih potopija ka one Talijane kod Visa) [smiley]
vlad redovito šalje analize za ATPL , i dosta su točne . Treba gledati grafove,a ne slušati drukere. Krajem 6.mj je bilo drukanja ide to na 3000 , ali TA je pokazivala drugačije . Sada se vidi tko je bio u pravu.
Napisao ja isto:
@alien – bolji je Bollinger [wink]
Uostalom na bloombergovom članku:
Demand from emerging nations such as China helped push up dry-bulk rates,” said Kenichi Yonetani, a managing executive officer at Mitsui O.S.K. told reporters today in Tokyo. “We don’t see any signs that demand will drop after the Olympics.”
i dobio jedan.
Očito neki ne vole, da se sazna istina (da se može prije izvješća u jeftin dokup). NO PROBLEMO.
Je, da ti kazemo morali bi te ubiti (jer bi ih potopija ka one Talijane kod Visa) [smiley]
Ima bit da se i nas "Persano" prepao potapanja kad ovako prodaje dionice ovih dana [lol]
legla dividenda…..ljepo…
Ima bit da se i nas "Persano" prepao potapanja kad ovako prodaje dionice ovih dana [lol]
[/quote]
ma boli te djon, bitno da se MI mozemo pohvaliti prvom bitkom oklopnjaka u povijesti… [smiley].
Bio na godišnjem i moram priznati dobro ste je srozali dok me nije bilo.Inače malo sam pogledao i analizirao BDI index i ne mogu vas baš ohrabriti sa kratkoročnim prognozama ali proći će i ta olimpijada doći će i 9 mjesec pa ćemo opet letjeti na krlilima BDI i novaca koji će izaći iz INE.Samo strpljivo i nagrada će doći.
Bio na godišnjem i moram priznati dobro ste je srozali dok me nije bilo.
Nismo mi nego Vlaho
[angry]
vidi se da nisi čitao forum [lol]
Pa bogamu jer završio sa prodajom?
Još malo pa sad će…
[lol]