ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.01.2025. u 05:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
43,17
1.856
43
42,50
43,70
0,71%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

znam da nema bas veze sa atpl al dajte molim vas pogledajte odbijanac na drysu danas
bar ga je lepo vizualno vidjet
pofuk

Izgleda da i kolege iz DRYS-a imaju svoju Inu.. odvaja se (ostaje) Ocean Rigs kao zasebna firma.. izgleda da će postojeći dioničari DRYS-a dobiti i dionice OR-a, a da je ukupna računica prilično stimulativna. Nisam ulazio u detalje, samo me zanimao razlog današnjeg rasta.. premda i bez toga ne bi se trebalo čudit skoku od 4,35%.. el eto takva su vremena da bode u oči :/

Vjerojatno je pomogao i pad nafte na 138 dolara. I ostali su brodari potonuli pa se krenuli oporavljati. Nisu ni tamo dijonicari mnogo pametniji – gledaju sto Drys cini pa tako i ostali… [tongue]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

16.07 CITY OF DUBROVNIK
Ship Name CITY OF DUBROVNIK
DWT 75,460
Built 1995
Flag CRT
Draft 14,3120
TCT 75,460 95 15-17/7 USD 92,000 DAILY VIA ECSA CNR

Vjerojatno je pomogao i pad nafte na 138 dolara. I ostali su brodari potonuli pa se krenuli oporavljati. Nisu ni tamo dijonicari mnogo pametniji – gledaju sto Drys cini pa tako i ostali… [tongue]

Ako je za vjerovat ovim stručnjacima onda ne vidim problema sa naftom.

http://www.livno-online.com/content/view/7803/261/ [wink]

Dečki,

budući su vaše rasprave ne samo zanimljive i korisne, nego i zabavne, evo (nakon skoro sat vremena truda, jer ipak sam ja plava i ne više tako jako mlada!) grafova i za komponente BDI-a. Još uvijek nisam skužila kako natjerati ovaj Bloombergov software da mi izračuna koeficijente korelacije, međutim, rekla bih da se i ovako "odoka" a i uz pomoć ženske intuicije vidi da se Crobex i ATPL ipak najviše vole.. 🙂
[/quote]

Svaka čast na grafovima, 100 od mene…

ATPL i crobex se najviše vole to se vidi iz grafova, ali se može iščitati i simpatija prema handijima…

16.07 CITY OF DUBROVNIK
Ship Name CITY OF DUBROVNIK
DWT 75,460
Built 1995
Flag CRT
Draft 14,3120
TCT 75,460 95 15-17/7 USD 92,000 DAILY VIA ECSA CNR

Ovo je odlična vijest

jer ipak sam ja plava i ne više tako jako mlada!)…
… izračuna koeficijente korelacije,

A cuj, svi mi imamo mane…zato se druzimo virtualno 🙂

[/quote]

Markko, šaljivđijo.. :-))

[/quote]

Po ovom tvom korelacija ne postoji uopće…

Koliko se vidi po grafovima

http://www.limun.hr/dionice.aspx?dionice=atpl-R-A&datum=14.7.2008

http://www.limun.hr/dionice.aspx?dionice=atpl-R-A&datum=15.7.2008

onda već nekoliko dana početkom trgovanja sa ATPL ruši cijenu na malim prometima, da bi onda na kraju dana pokupilo se raspoložive dionice. I tako ista priča iz dana u dan. Pozdrav.

Najveća korelacija tj. podudarnost je IGH – ATPL, jedan je brodar drugi nije ali se podudaraju. Tko ima živaca nek prikvači graf.

Smootko,

Je li ides ti na Skupstinu?
Sta cemo s onim ponistavanjem?

New Report

Close