Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ajmo, šta ste sramežljivi tako, tek smo na +1,5%… Pa nisu valjda ostali bolji od nas?
Ja uredno lupio po asku pa kud puklo…
Alo, pa kome bi to koristilo… Jedini koji mogu nešto kapitalizirati u svemu tome su oni koju kupuju…
[/quote]
Kolega, ovo je vrlo glup argument. Povijest nas uči da je bilo burzovnih slomova i pored toga što nisu nikome koristili jer su vodili u dugotrajnu recesiju…
Kada je skupština ATPL?
nakon priljeva svježeg keša od prodaje INE očekivana posljedica je rast ostalih Blue Chipova, a koje
bi trebala predvoditi upravo ATPL na krilima očekivanja dobrog rezultata za 1H 2008.
Avanti OMV!!!
[thumbsup]
nakon priljeva svježeg keša od prodaje INE očekivana posljedica je rast ostalih Blue Chipova, a koje
bi trebala predvoditi upravo ATPL na krilima očekivanja dobrog rezultata za 1H 2008.
Avanti OMV!!!
[thumbsup]
Đe si febo, nema te sto godina!
Ina je apsolutni hit, ali odmah na drugom mjestu top ljestvice i bez premca je Atlantska. Alal vera, ko da i nju preuzimaju. 🙂
Fantom je napravio pritisak na koti 2400, ali kota je osvojena. pofuk, javi čoeku da je resistance futile, he will be assimilated! 🙂
BDI po imarexu i po informacija nekih kolega u plusu ili na istoj razini…………..
Pozdrav
Ne mogu vjerovat da ne može ići preko 2% u plus. A možda ga BDI pogura.
Drage moje optimistične kolege, recite vi sad meni što je ovo s brodarima?! Daleko ispod rasta današnjeg crobex-a…
Kao da fondovi prodaju samo brodare da bi kupili inu. Razočaran sam, pih…