ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 04:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izgleda da je nestala potpora. Oba od 100 kom.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Ne treba nam postanje današnjeg BDI-a, dovoljno je pogledati zadnje istresanje po bidu.
Nekom se opet gadno žuri.
Trenutno nismo u pozitivnom sentimentu.
Ali vrijednost se još uvijek vrti oko 9k ,što je strašno malo,brodari voze po morima za kiflu i jogurt,ako im ostane kad plate svu tu naftu koju spale kad idu uzvodno.
[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

A što da kažem, "fjučursi" u plusi gotovo cijeli dan. Iako to ništa ne znaći.

Razmišljam gdje da stavim letvicu za zadnji cach. Imali tko kakavu suvislu rijeć u ova vremena?

Ovo izgleda strašno…

hm mislim si sve da nekako dok god je ina na 2600 ( da ne govorim o današnjem prometu) da Crobex nemože niže, a samim time ni ATPL. Neznam žuti mi je bacio bubu u uho samo me hebe količina…

Nemoj da ti ja budem faktor za kupnju… Ja i nisam kompetentan za takvo što…

.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Evo, ko ne vidi:

Kupnja Cijena
1 2.267,00
5 2.265,00
1 2.261,75
5 2.261,25
5 2.261,00
2 2.260,02
3 2.260,01
15 2.260,00
6 2.256,02
7 2.256,01

Cijena Prodaja
2.280,00 5
2.289,98 34
2.294,00 5
2.295,00 10
2.297,99 13
2.298,00 5
2.298,97 6
2.299,00 15
2.299,99 35
2.300,00 50

Molim info: Da li se ATPL prodaje i negdje drugdje osim na ZSE?

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Hvala.

Shit. Opet je netko opalio 250 komada po bidu.

Kolega mi imamo jedan od najpotentnijih bidova na ZSE, možda je samo INA na jačim tabletama. Dići će se on, kao i nebrojeno puta do sad nakon što je pao. [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Sory,zeznuo sam atach.Ovaj je iz nekih davnih vremena.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Hvala.

Kolega mi imamo jedan od najpotentnijih bidova na ZSE, možda je samo INA na jačim tabletama. Dići će se on, kao i nebrojeno puta do sad nakon što je pao. [smiley]
[/quote]

Pitanje je samo kako ćemo sutra?

Opet se povlače nalozi sa kupnje.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Hvala.

[/quote]

Pitanje je samo kako ćemo sutra?
[/quote]

obzirom da je BDI opet pao, kao i Nasdaq i Dow Transportation indexi, vrtit ćemo se zasigurno još malo oko 2300, ne vidim način za značajniji rast sutra jer čim se nakupi bid do 2300 odmah se poklopi.
mene više zanima u kojoj mjeri su fondovi ovdje i koji? dosta velikih transakcija ima, pa bi zanimljivo bilo vidjeti tko akumulira i drži granicu

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Prije par dana sam čitao na businessu da se u 9 mj. očekuje kolaps burze kakav se nije vidio zadnjih 100 godina. Ja se iskreno nadam da taj scenarij nećemo gledati…..!!!?

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close