ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 06:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A jesi sitnozubi kokošar…šalim se naravno…svatko ima svoju strategiju, a čija je najbolja u ovim "teškim" vremenima samo dragi Bog zna…

Ajmo ljudi još malo pa nestalo… 2286 prvi put, drugi put, prodano

Za tebe koji si unutra 100 Kn je malo… Za mene i ni

(…) iskoristiti prilike koje pruža ova financijska kriza (psst.. otkup vlastitih dionica u po cijene), a zatim se pripremiti za eventualni freefall vozarina tamo 2012+ (…)

Ili nek ponište trenutni trezor i paralelno ga napune sa novih 10% dok je dionica jeftina (pitanje je da koliko bi mogli skupiti po diskontnim cijenama). I tih 10% mogu iskoristiti u slučaju kad bi im zatrebalo dodatno kapitala a dionica je na tržištu precijenjena. Nađu 2-3 fonda i njima to prodaju. Kao neki mali SPO ili dokapitalizacija. Ili to jednostavno ne diraju do sljedećeg poništavanja i ovake konjukture
[/quote]

Evo jedan mali BOE izracun, tek toliko da vidimo koliko se para ima.

Ima puno ljudi u čekaonici. Pitanje je kada brod krene hoće li biti karata ekonomske klase za sve.

Za par dana stiže i novogradnja. Računam da ću min. biti na istom nakon što zapljovimo…

Za par dana stiže i novogradnja. Računam da ću min. biti na istom nakon što zapljovimo…

Tesko, si vidio sto se dogadja sa brodarima u Americi?
[lol] [rolleyes]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Tesko, si vidio sto se dogadja sa brodarima u Americi?
[lol] [rolleyes]
[/quote]

Vraćaju se na svoje vrijednosti NAV-a. Prije ovog pada nerealno su rasli, pa je i vrijeme da se strmopi.de. Slažete li se?

Ovdje upišite svoj komentar…

Ovdje upišite svoj komentar…

[thumbsup]

A di je BDI???

Ne sviđa mi se. Pojavljuje se sve više naloga na prodaji, a nestao je jedan nalog na kupnji od 100 komada…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

BDI -214

Baltic Indices 03/07/2008 BDI 8925 (-214) BCI 12593 (-439) BPI 8963 (-201) BSI 5700 (-59) BHSI 2678 (-19) Copyright Baltic Exchange Ltd. (2008) BCITCavg $146609(-5484) BPITCavg $72308(-1629) BSITCavg $59605(-610) BHSITCavg $38868(-229)

hm mislim si sve da nekako dok god je ina na 2600 ( da ne govorim o današnjem prometu) da Crobex nemože niže, a samim time ni ATPL. Neznam žuti mi je bacio bubu u uho samo me hebe količina…

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Tørrbulkindeksen Baltic Dry Index faller videre i dag. Denne gang slankes indeksen med 2,3 prosent eller 214 poeng.

Dermed står indeksen i 8.925 poeng.

Hvala.

Shit. Opet je netko opalio 250 komada po bidu.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close