ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 18:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pročitao sam na "moj novac", da smo Mljet prodali, jel zna tko detalje?

koliko vrijedi otprilike?

Onaj na 2540 brani bolje od Plete [thumbsup]

sella se po 100 200 komada,a kupuje po 5 6 dionica

ajd molim vas to se vi medjusobno igrate macke i misa nitko od ozbiljnijih nije u igri..kupnja atpl 1 dionica ma 2610..kako li dizete cijenu..dobri ste

Onaj što je jutros stavio par skrivenih na kupnji od po 500 komada to mora da je neka kumica sa placa.

Bolje ne trkeljaj svakakve gluposti.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

bio je jedan skriven nalog od 500.. na 2540

dobro nema veze..necu vise komentirat,samo mi ne izgleda dobro,ali to je samo moje misljenje

Sad se sakrio na 2600 [cry]

DRYS u premarketu up 3 %
[thumbsup]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

sella se po 100 200 komada,a kupuje po 5 6 dionica

Wrong!! "sella" se po 100-200, kupuje po 500, a mi forumaši kokošarimo usput
Momak u šta ti gledaš danas cijeli dan? I kako će to tebi pomoći? BSN [lol]

I'LL BE BACK

pročitao sam na "moj novac", da smo Mljet prodali, jel zna tko detalje?

koliko vrijedi otprilike?

DRYS u premarketu up 3 %
[thumbsup]

Da i? Koliko je pao jucer i koliko bi danas morao narasti da anulira jucerasnji pad? I kakve veze DRYS ima sa ATPL?

Sakai,

dagi moj, molim te odvrti koju stranicu u nazad pa ces vidjeti tko je stavio BDI graf za zadnjih 5 godina. Isto tako sam upravo ja ukazivao na sezonski poremecaj BDI uzrokovan mort sezonom, kinezima, strajkovima… Ako nisi lijen za pogledat vidjet ces da uvijek u ovo doba dozivljava pad prije novog uzleta potaknutog prijevozom zitarica, novim ugovorom kineza i brazilaaca te australaca oko rude. Inace kinezi zavlace sa dogovrom jer zele platiti "samo" 73% vecu cijenu za zeljeznu rudu a ovi traze iznad 80%. kinezi su se u proslom periodu nakrcali i sad sad mirno trose rudu, uskladistenu u lukama…, i pregovaaraju… BDi reagira posljedicno,s njim i spekulanti a drhtave rukice pogotovo.. no morat ce se dogovoriti jer ni zaliha od 7otak milijuna tona rudace, koju trenutno imaju nije vjecna..

VIVA LA REVOLUCION !!!

DRYS u premarketu up 3 %
[thumbsup]

Da i? Koliko je pao jucer i koliko bi danas morao narasti da anulira jucerasnji pad? I kakve veze DRYS ima sa ATPL?
[/quote]
ama bas nikakve….no pored svih crnih vijesti…drukanja prema dole ….fer je pokazat da se vani nakon velikog pada jucer danas oporavljaju…
Kak ce biti u pon sam bog zna…ipak je BDI danas opet pal…
Ovo dizanje Atpl u zadnjih sat vremena…u najmanju ruku treba biti oprezan…
DRYS od pocetka ide u plus…ATPL je bila od pocetka u minusu…a nakraju u manjem plusu….
Oprez
[undecid]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close