Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
prilično skupa dionica sa obzirom na dividendu od cca. 40 kn, ali još uvijek malo podcjenjena sa obzirom na trenutni NAV.
Kako krece cijena, ovo prvo trenutno jace za donosenje odluke
[lol]
Kolega Smart pa vidim vas na prvoj strani (prvom tekstu) atpl-a, prije 2 godine!!
Svaka čast! Onda je trebalo imati nos! Ali se fino i isplatilo [wink]
Stisak ruke, tapaš po ramenu i stotka iz čistog poštovanja od mene. [thumbsup]
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2008,6,13,,123084.jl
mislim da nam se općenito ne piše dobro
Ajmo ispocetka o BDI. Sto vama vrijedi to sto je BDI bio blizu 11 K a GOspari ugovorili brodove na recimo 8 K?
I obrnuto…
Vrlo jednostavno, kada pada BDI pada i vrijednost brodova, pa samim tim i NAV Atlantske Plovidbe. Što na kraju ostavlja poslijedicu pada cijene dionice, a što se tiče ugovorenih poslova i dobro potpisanih ugovora to stoji. No, budimo realni prilično skupa dionica sa obzirom na dividendu od cca. 40 kn, ali još uvijek malo podcjenjena sa obzirom na trenutni NAV. Ostaje za vidjeti što će biti sa 2008.g., jer bi po mojim procjenama zarada po dionici trebala biti oko 600 kn po dionici!?
Glavni problem cijene u ATPL je prevelika izloženost fondova, samim tim velika likvidnost i podložnost raspoloženja fond menadžerćića.
[/quote]
tako je…………………….
prevelika izloženost Market Dogu [tongue] ……….danas je stvarno pretjerao
@ kerefek
"Ako u HT-u i INI ima ijedan stranac stvarno bi me začudilo."
navodno je u ht-u deutsche telekom a u ini neki mađari, ali to molim te neka ostane među nama!
odlicna fora,smijem se vec 5 min.
A ova dva naloga se natjecu koji ce ustediti vkoju lipu vise
Sta mislite do koje cijene ce padati, kad je najbolje vrijeme za uletit.
Za mene je cilja cijena za kupit bila na 2800 i tu sam kupio nesto (srecom pa nisam imao previse para na raspolaganju onda), pa me zanima vase misljenje do kud ce ici i kad na si smanjim ulaz…
Ovaj na 2540 ima beskonacno love izgleda
da nisi ljubomoran , ili ti je pokvario plan ?