ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Likvidnost na burzi je toliko mala da fondovi maksimalno iskorištavaju ovu najlikvidniju dionicu na tržištu što se plaća velikom volatilnošću. Šortaju uz pomoć BDI-a, a poplašeni plaćaju. [kiss]

Ovce su zato da se šišaju.

IMT?

Maito,
želim nam da taj [wink] ne bude sutra [cry]
I ja sam danas dio kupila, ali previše sam puta u dobrim prilikama bila bez love

ima li itko normalan da objesni suvislo ovu pojavu?uletio sam na 2600,00 i mislim da sam pogodio,unatoč i daljnjem pritisku na cijenu,jel moguće pucanje margin call ova?

Svašta je moguće, al margin call-ovima bi pripisao samo marginalnu ulogu na razini individualnih problema.. IMHO

Maito,
I ja sam danas dio kupila, ali previše sam puta u dobrim prilikama bila bez love

Bit’ će još prilika.Ono s likvidnošću , volatilnošću i fondovima plašiteljima je najobičnija istina.
A i balon capesizeova se mora ispuhati , jer je to zdravije za sve nas koji imamo dionicu.

Što ako sutra bude jeftinija?

Ne drukam samo pitam.

kaj ak mene sutra ne bu na forumu
to se ne pitas ,jelda?????
oh boze mi oprosti
pofuk
[/quote]

Kolega pitao sam iskreno a vi tako
[/quote]

Najvjerojatnije će biti. Isto tako BDI balon se poćeo ispuhivati pa treba vidjeti dokle će.

(614)
Na temelju odluke Uprave dioničkog društva ATLANTSKE PLOVIDBE, Dubrovnik, Od Svetoga Mihajla 1 (u daljnjem tekstu: Društvo) donesene na 47. sjednici III. saziva održanoj 27. svibnja 2008., sukladno odredbi iz članka 65., stavak 2. Statuta Društva, objavljuje se poziv za
REDOVITU GLAVNU SKUPŠTINU

ATLANTSKE PLOVIDBE d.d., Dubrovnik.
I. Redovita glavna skupština Društva održat će se u petak 18. srpnja 2008. u 18 sati u sjedištu Društva u Dubrovniku, Od Svetoga Mihajla 1 (velika dvorana).
II. Za sazvanu Redovitu glavnu skupštinu utvrđuje se
Dnevni red:
1. Otvaranje Skupštine i podnošenje izvješća povjerenstva za utvrđivanje valjanosti prijava i ispuštenih punomoći te prijavljenih i nazočnih glasova na sazvanoj Skupštini.
2. Izbor dva brojača glasova.
3. Izvješće Uprave o stanju i poslovanju Društva u 2007. godini.
4. Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem Društva u 2007. godini.
5. Izvješće revizora za 2007. godinu.
6. Donošenje odluke o usvajanju godišnjeg obračuna za 2007. godinu s financijskim izvješćima (temeljnim i konsolidiranim).
7. Donošenje odluke o raspodjeli dobiti iz poslovanja Društva u 2007. godini.
8. Donošenje odluke o davanju razrješnice-odobrenja za rad Upravi Društva.
9. Donošenje odluke o davanju razrješnice-odobrenja za rad Nadzornom odboru Društva.
10. Donošenje odluke o izboru revizora Društva za 2008. godinu.
11. Donošenje odluke o davanju suglasnosti Upravi Društva za sklapanje pravnog posla stjecanja vlastitih dionica Društva.
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2008%2Fobavijest%2F18068obavijest0000614%2Ehtml

11. Donošenje odluke o davanju suglasnosti Upravi Društva za sklapanje pravnog posla stjecanja vlastitih dionica Društva.

Posebno mi se "sviđa" ova točka!!! [lol]

200 2.590,00 na prodaji
haha netko je spreman iskrcati pola milje kuna na ovoj cijeni iako se pretpostavlja dobit koja je gotovo cementirana

ha haaaaaaaaaaaa
neka neka živim za dan dan da svi domaći fondovi pokrepaju makar i ja s njima skupa

Taj netko vjerojatno ima ulaz na 2000, ili čak 300 kao knelle, i ja bih davno prodao i produžio sebi život, ali čekam da budem u plusu, i naučio sam jednu stvar a ta je da uvik treba biti u kešu a ne u dionici, sad kupiš, za misec dana van i čekaš ponovno ovakvu priliku kojih je nažalost sve više.
Kolega Kamenac je koliko ja pratim pogodio trend, očito čovik zna a ne mi hold, hold, hold.
Ponavljam, biti u kešu i trejdati….

http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2008%2Fobavijest%2F18068obavijest0000614%2Ehtml

prijedlozi odluka o kojima će se odlučivati na Glavnoj skupštini Društva bit će objavljeni u broju 21 Atlant Bulletina – glasila Društva, koji će se dostaviti svim dioničarima Društva.

Maito,

Na žalost gotovo nikad ne znaš da li je baš ovaj tren najbolja prilika ili možda sutra ili je bila jučer…

Ja sam prošli tjedan ponosno kupio na "najnižoj razini prije nastavka rasta" (2665), a danas mi je ponos torpediran zajedno s flotom atpl-a.

evo ga:

http://www.atlant.hr/atlant_bulletin/br21_2008.pdf

evo ga:

http://www.atlant.hr/atlant_bulletin/br21_2008.pdf

Al će Špancir sada biti na mukama.. utakmica ili novi Atlant bulletin :))

New Report

Close