ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što ako sutra bude jeftinija?

Ne drukam samo pitam.

Dokupit’ ćemo opet.

Likvidnost na burzi je toliko mala da fondovi maksimalno iskorištavaju ovu najlikvidniju dionicu na tržištu što se plaća velikom volatilnošću. Šortaju uz pomoć BDI-a, a poplašeni plaćaju. [kiss]

Top ask
CIJENA KOLIČINA
2.586,00 6
2.587,00 17
2.590,00 200
2.608,00 2
2.609,00 10
2.610,00 10
2.615,01 17
2.624,00 10
2.624,99 14
2.625,00 22

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ne drukam samo pitam.

Dokupit’ ćemo opet.
[/quote]
Dabome! [cool]

hate red

200 2.590,00 na prodaji
haha netko je spreman iskrcati pola milje kuna na ovoj cijeni iako se pretpostavlja dobit koja je gotovo cementirana

ha haaaaaaaaaaaa
neka neka živim za dan dan da svi domaći fondovi pokrepaju makar i ja s njima skupa

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Ne drukam samo pitam.

kaj ak mene sutra ne bu na forumu
to se ne pitas ,jelda?????
oh boze mi oprosti
pofuk

Prema drys je trebala biti 3500 kn prije 20 dana .Tako da oni nemaju velike veze, pa i meni nije nista jasno.

Previše je špekulanata u dionici, nisu spremni da trpe, već mijenjaju svoje pozicije na mnogo dionica, jedini što zarađuju jesu brokeri…….
[/quote]

kako bi netko zarađivao da nema špekulanata

da ih nema svi bi bili u banani, zar ne?
[cool]

ima li itko normalan da objesni suvislo ovu pojavu?uletio sam na 2600,00 i mislim da sam pogodio,unatoč i daljnjem pritisku na cijenu,jel moguće pucanje margin call ova?

ima li itko normalan da objesni suvislo ovu pojavu?uletio sam na 2600,00 i mislim da sam pogodio,unatoč i daljnjem pritisku na cijenu,jel moguće pucanje margin call ova?

svi ti mogu svako na svoj nacin objasniti i svi ce biti u pravu ili ce bar tako misliti,ali nemoj nikada,,,NIKADA na burzi traziti racionalno objasnjenje
pofuk

Ne drukam samo pitam.

oh boze mi oprosti
pofuk
[/quote]

Kolega pitao sam iskreno a vi tako

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne drukam samo pitam.

oh boze mi oprosti
pofuk
[/quote]

Kolega pitao sam iskreno a vi tako
[/quote]
pa iskreno sam ti odgovorio
gledaj nadam se da ne trebam ponavljati
najpametniji je onaj koji ulaze svoje pare i ne treba se oko toga previse zivcirati
uvijek ce biti pogodaka i promasaja
evo ja cu ti iskreno reci da sam ja valda jedini koji je u minusu ovdje na forumu i to u odnosu na glavnicu
i opet se ne zivciram
dobro da budem iskren zna mi se desiti da tu i tam puknem po savovima al to je tak
ovo kaj si pito,to sumnjam da ti itko moze dati odgovor ne to pitanje dal bu sutra jeftinije ili skuplje
pofuk

uhhhhh, zavrsio ukrcaj u atpl, bar sto se mene tice
[wink]

New Report

Close